Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
7-10 év közti gyerekek már itt tartanak?
Figyelt kérdés
Hazafelé sétáltam, elhaladtam pár ilyen korú kiskölyök mellett, akik( két fiú, kis derekamig se érős nulla)nagggyyyon részletesen és hangosan ecsetelték két max 8 éves kislánynak, hogy miket művelnének velük, de olyan szavakat használva, hogy majd le ültem. A lányok erre közölték, hogy ők csak vmi 13 éves csávóval lennének hajlandóak, mert annak már biztos nagy van.Satöbbi. Ja, és értelmes magyar emberek gyerekei, szüleiket ismerem. Öcsém, olyanokat mondtak...Tartsatok prűdnek, de engem aggaszt a dolog. Ma már ez megy? Mi lesz később?2011. aug. 9. 23:25
2/21 anonim 

válasza:

Hát igen.. eléggé szánalmas, hogy hova süllyednek az emberek és egyre hamarabb.
3/21 anonim 

válasza:

az óvodások meg köpködnek és fenyegetőznek a kerítés mögül.
4/21 anonim 

válasza:

Engem is érdekelt a szex nagyon 6-7 éves koromtól kezdve (nyilván nem az volt,hogy szétvetett a vágy, csak ugye a szülők amikor elmagyarázták olyan komolyan mondták,hogy ez valami nagyon felnőtt dolog), de akkoriban erről ilyen idősen szinte senki soha nem beszélt.
5/21 anonim 

válasza:

ez van....taknyos majmok,de már azon jár az eszük....még az élethez is csak taknyos semmirekellő csecsemők...áá kár ezekre pazarolni a szór...pfffff szánalmas...:S:S:S
6/21 anonim 

válasza:

A szüleik helyében ha hallanám őket így beszélni olyat lebasznék nekik hogy leesnének a székről és még a WCbe be is zárnám őket 3 napra.
7/21 anonim 

válasza:

A középkorban ilyen korban már gondolkodtak a szülők azon, hogy kihez adják a gyereküket. Ettől függetlenül kissé nyugtalanító, de valószínűleg csak menők szeretnének lenni, és utánozzák a nagyobbakat. Csak a gyakorlati megvalósításba ne menjenek bele...
8/21 A kérdező kommentje:
Legnagypofájúbb kis szaros vmi szavalóbajnok, anyuci meg a polgármester mellett dolgozik.
2011. aug. 9. 23:33
9/21 anonim 

válasza:

elmesélek valamit: esténként járok futni, eddig utcán futottam. egyik este egy kis 10 éves kiskölyök bicajjal utánam jött, és megfogta a hátsóm -.- utána futottam, és felpofoztam, hogy mégis hogy képzeli, meg menjen haza (este 11kor!). még két este mentem utcán ezentúl futni, mindkétszer ugyanabban az időpontban, hát nem utánam jött?! persze elzavartam mielőtt közelebb jöhetett volna. este 11kor hol vannak a kölyöknek a szülei?! meg hogy gondolják? + első alkalomnál utánam kiabálta h hú dejóse**ed van, úgy megba**nálak! szerinted normális?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!