Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Használtatok már palackot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Használtatok már palackot maszturbáláshoz? 16/L

Figyelt kérdés
Egyik lány ismerősöm mondta - aki már nem szűz - h ő már csinálta palackkal és imádta . Én nem tudtam elképzelni h egy akkora dolog beférhet . Ti már használtátok vagy próbáltátok már ?
2011. aug. 9. 23:11
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Inkább használj műf*szt!
2011. aug. 10. 00:29
 22/22 anonim ***** válasza:

Elméletileg befér, hiszen a gyerek is kijön onnan valahogy.

Gyakorlatilag nem hiszem, hogy élveznéd ha ezt be akarnád tolni. Még ha eléggé fel vagy izgulva és elég nedves vagy akkor sem lenne kellemes.

Inkább szerezz egy vibrátort és csináld azzal. Vagy másik alternatíva, hogy igazi élő farokkal csinálod. Ha azt választod, én szívesen lennék a segédeszközöd! :)

2013. aug. 10. 16:56
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!