Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Használtatok már palackot maszturbáláshoz? 16/L
Figyelt kérdés
Egyik lány ismerősöm mondta - aki már nem szűz - h ő már csinálta palackkal és imádta . Én nem tudtam elképzelni h egy akkora dolog beférhet . Ti már használtátok vagy próbáltátok már ?2011. aug. 9. 23:11
11/22 anonim 

válasza:

de van ez a kimondottan "ÜVEGES" cola.Egyébként azt már nem nagyon gyártják,limitált példányban lehet beszerezni a legtöbb szállítótól,és ők sem mondják 100%-ra hogy be tudják szerezni...
A boltvezető is nagyon ideges néha e-miatt mert erre az "ÜVEGES"colára nagy a kereslet....tehát az is kiválóan alkalmas egyéb maszturbációs célokra. szerintem...:)
12/22 anonim 

válasza:

Túl sok máúnika showt nézel..
13/22 anonim 

válasza:

Szerintem csak hülyített, nyugi. ;)
Mint ahogy a fiúk is szoktak hencegni egymás között a méretükről vagy a teljesítőképességükről. :)
15/22 A kérdező kommentje:
nekem a bnőm egy teljesen átlagos 1,5-ös mizse vizes palackot mutatott .
2011. aug. 9. 23:23
16/22 anonim 

válasza:

17/22 anonim válasza:
az egyszeruen LEHETETLENSEG *feldugni* Csak gondolj bele...
18/22 A kérdező kommentje:
nem, nemszoktam mónika show-t nézni és kérlek ha csak ilyen baromságokra vagy képes akk ne válaszolgass .
2011. aug. 9. 23:29
19/22 anonim 

válasza:

Amit linkeltem máunikasót,abban tárgyalják a sprays doboz veszélyeit...
20/22 anonim 

válasza:

Kétdecis kólás üveggel lehetne amit írtak bármelyik presszóban vagy kocsmában vehetsz olyan kólát.
Csak vígyázz nehogy olyan mélyre nyomd,hogy nem tudod kivenni utána.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!