Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy sehogy sem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sehogy sem tud nekem a barátom orgazmust okozni? Tovább lent.

Figyelt kérdés

Sose tudok elmenni. Sem szex közben, sem petting közben. Mindegy, hogy nyal, ujjaz, szexelünk.... Egyszerűen nem, de még a közelében sem érzem magam, hogy elélvezzek.

Nem csinálja rosszul, valami hiba velem lehet, pedig én nagyon szeretem, és kívánom Őt! De valami mégsem jó :( Mindig eljátszom az orgazmust, mert nagyon bántaná a barátomat ha tudná az igazat, de ez így nem mehet tovább..

Mit tegyek, mi lehet a baj?

2011. aug. 9. 22:40
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

19 éves vagyok és volt már előtte 1-2 barátom,és szex közben életem során eddig EGYSZER sikerült elmennem...

Nem maszturbálok sokat, havonta talán egyszer mikor a barátom nincs velem.

Amikor az egyetlen orgazmusom volt, akkor úgy sikerült, hogy szexeltünk és kicsúszott a pénisze és hozzádörgölődőtt a csiklómhoz és 5 másodperc alatt elmentem.

Egyébként mindig felizgulok rendesen, nedves is vagyok eléggé, nem értem mi lehet a baj..

De ha sem a nyalás, sem az ujjazás nem válik be, kérjem meg, hogy csak a csiklómat maszirozza?

Megtenném én magamnak szex közben, mert elég sokat csináljuk misszionáriusba, úgy elérném, de mit mondjak neki miért csinálom?

Eddig megjátszottam, most meg mondjam azt hogy nem jó a szex?

Ezt nagyon elcsesztem, de eleinte azért csináltam, mert azt hittem ha majd jobban összeszokunk szex terén, más lesz :( Értitek, úgy hogy már jobban ismerjük egymás testét/vágyait.

2011. aug. 9. 23:21
 12/12 anonim ***** válasza:
Először mindenképpen mondd meg neki mi a helyzet. Rosszul fog neki esni de meg kell tudnia nem tesz jót ha hazdusz neki biztos megérti hogy nem akartál rosszat. Aztán szerintem is kérd meg :) mondd neki hogy izgassa kicsit a csiklód és szex közben tedd azt te is :)
2011. aug. 9. 23:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!