Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sehogy sem tud nekem a barátom orgazmust okozni? Tovább lent.
Sose tudok elmenni. Sem szex közben, sem petting közben. Mindegy, hogy nyal, ujjaz, szexelünk.... Egyszerűen nem, de még a közelében sem érzem magam, hogy elélvezzek.
Nem csinálja rosszul, valami hiba velem lehet, pedig én nagyon szeretem, és kívánom Őt! De valami mégsem jó :( Mindig eljátszom az orgazmust, mert nagyon bántaná a barátomat ha tudná az igazat, de ez így nem mehet tovább..
Mit tegyek, mi lehet a baj?
19 éves vagyok és volt már előtte 1-2 barátom,és szex közben életem során eddig EGYSZER sikerült elmennem...
Nem maszturbálok sokat, havonta talán egyszer mikor a barátom nincs velem.
Amikor az egyetlen orgazmusom volt, akkor úgy sikerült, hogy szexeltünk és kicsúszott a pénisze és hozzádörgölődőtt a csiklómhoz és 5 másodperc alatt elmentem.
Egyébként mindig felizgulok rendesen, nedves is vagyok eléggé, nem értem mi lehet a baj..
De ha sem a nyalás, sem az ujjazás nem válik be, kérjem meg, hogy csak a csiklómat maszirozza?
Megtenném én magamnak szex közben, mert elég sokat csináljuk misszionáriusba, úgy elérném, de mit mondjak neki miért csinálom?
Eddig megjátszottam, most meg mondjam azt hogy nem jó a szex?
Ezt nagyon elcsesztem, de eleinte azért csináltam, mert azt hittem ha majd jobban összeszokunk szex terén, más lesz :( Értitek, úgy hogy már jobban ismerjük egymás testét/vágyait.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!