Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sehogy sem tud nekem a barátom orgazmust okozni? Tovább lent.
Figyelt kérdés
Sose tudok elmenni. Sem szex közben, sem petting közben. Mindegy, hogy nyal, ujjaz, szexelünk.... Egyszerűen nem, de még a közelében sem érzem magam, hogy elélvezzek.
Nem csinálja rosszul, valami hiba velem lehet, pedig én nagyon szeretem, és kívánom Őt! De valami mégsem jó :( Mindig eljátszom az orgazmust, mert nagyon bántaná a barátomat ha tudná az igazat, de ez így nem mehet tovább..
Mit tegyek, mi lehet a baj?
2011. aug. 9. 22:40
1/12 anonim 

válasza:

Éretlen vagy a szexre, túl izgulod. Lazítsd el magad. De az is lehet, hogy túl sokat maszturbálsz.
2/12 anonim 

válasza:

Szerezz még 1 pasit és nyomjátok gruppenben.
3/12 anonim 

válasza:

Próbáld ki a legvadabb fantáziád.
4/12 anonim 

válasza:

Hát nem tudom mi lehet a baj. De szerintem elég nagy baj hogy megjátszod az orgazmust neki. Ha szereted akkor legyél vele őszinte az nagyon fontos. Mondd meg neki hogy te sem érted miért de nem tudsz elmenni. Ezt együtt kell hogy megoldjátok nem megoldás ha hazudsz neki az sokkal rosszabb mint az h nem tudsz elmenni közben. Beszéljetek róla és próbáljátok máshogy :) ilyen kis erotikus masszírozás meg ilyen kis játékokat kipróbálhatnátok hátha fokozza a hangulatot.
5/12 anonim válasza:
szerintem túl feszült vagy... ne akard mindenféleképpen az orgazmust csak élvezd :) de ha nem sikerül elsőre akkor ne bánkódj:) a lazulást is meg kell tanulni :)
6/12 anonim 

válasza:

Orgazmust nem okoznak, hanem szereznek egymásnak az emberek. A probléma már a felfogásban mutatkozik.
7/12 DiMalto 

válasza:

nekem ez gyanus!!! ha tényleg jol csinálja ott lenni kell eredménynek!!! amugy meg ne stresszelj nem biztos h veled van a baj,probáld egyedül vagy éppen mással szerintem meg fogsz lepödni :)életed végéig csak nem játszhatod az orgazmust!!
8/12 anonim 

válasza:

10 ből 7 lánynak nincs hüvelyi orgazmusa. Vaginálisan viszont...
9/12 anonim 

válasza:

ne haragudj,hogy kiábrándítalak de hüvely=vagina :D:D
10/12 anonim 

válasza:

Nem ábrándítottál ki...Akkor klitorális de azt ki értené???
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!