Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy reagálnál, ha a fiad...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál, ha a fiad bejelentené, hogy a férfiakhoz vonzódik?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:24
1 2 3 4
 11/36 rotkiv válasza:
23%
Durrr neki egy füles:D
2011. aug. 9. 21:36
 12/36 anonim ***** válasza:
77%
Először meglepődnék, de aztán boldog lennék, hogy annyira bízik bennem, hogy ezt elmondja, utána biztosítanám hogy attól ugyanúgy fogom szeretni, és semmi sem változik közöttünk. Ő a fiam, én szültem, és neveltem.Erről nem tehet, elég baj neki, hogy olyan társadalomban élünk, ahol nem vállalhatja önmagát mindenki előtt.
2011. aug. 9. 21:37
 13/36 kis1995 ***** válasza:
13%
Durr 1 pofon meg még 2 aztán észhez tér.
2011. aug. 9. 21:38
 14/36 anonim ***** válasza:
100%
Meglepődnék, és szomorú lennék. Hisz nagyon sokan előítélettel vannak a melegek iránt, és az életet úgy leélni, hogy folyton küzdeni kell ez ellen, vagy csak megélni a negatívumokat, nem lehet könnyű. És mivel a gyerekem, az ő nehézsége az enyém is lenne, így nagyon fájna. Támogatnám, mert ha valaki így érez az nem csak egy fellángolás, amit pofonokkal kilehet iktatni. Szerintem nem szép dolog, akkor eltávolodni tőle, amikor a legnagyobb szüksége lenne a szülőkre, még ha nekünk is nehéz ez, mert biztosan nem egy könnyű dolog. De amikor gyereket vállal az ember, azzal azt is vállalja, hogy minden jó és rossz tulajdonságával együtt elfogadja, és egy életen át kitart mellette.
2011. aug. 9. 21:55
 15/36 anonim ***** válasza:
69%
Remélem karmikusan megbüntet majd titeket a sors és homokosok lesztek! Majd reteghettek a szülőktől. Nem ismerek egy meleget sem, ilyen hülyéket. Több százezer férfi meleg Magyarországon. Nem mindenki röpköd a prideon! Én is azért vagyok olyan amilyen, mert divat, mennyit szívtam már miatta! Ahogy nem leszek hideg, úgy ti sem melegedtek csak úgy meg! Ha gyógyítható lenne, akkor az nem én lennék, de ezt nem értitek, ahogy én sem érteném a helyetekben, vagy nehezen érteném meg. Értelem kellene hozzá!
2011. aug. 9. 21:55
 16/36 anonim ***** válasza:
35%
ütném még mozog
2011. aug. 9. 22:13
 17/36 anonim ***** válasza:
Nem kell törődni az ilyen megütném válaszokkal. Egyik ismerősöm is meleg és először anyukájával megnézette a Fiúk a klubból című sorozatot, anyukája először nem értette, miért, aztán a fia elmondta neki. Semmi probléma nem volt belőle.
2011. aug. 9. 22:16
 18/36 A kérdező kommentje:
22.13, előre irigylem a gyerekeidet, milyen jó türelmes és megértő apjuk lesz:D
2011. aug. 9. 22:19
 19/36 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszett az a sorozat, olyan meleg életet nem szeretnék. Volt egy fiatalabb és egy idősebb, nyitott volt a kapcsolatuk, olyan kilátástalan és undorító. Én a 7. évben vagyok és nem nyitott és senki nem mondaná meg rólunnk! Ilyet nem reklámozzák, mert nem érdekes, de ha az lenne, akkor mi nem reklámoznánk. Na ez a szomorú! Sokan meglapődnének, ha egy nap úgy ébrednénk fel, hogy mindenkinek a homlokán lenne, hogy milyen irányultságú!
2011. aug. 9. 22:28
 20/36 anonim ***** válasza:
54%
Dugunk az éjszakában én,meg pár "HAVER"
2011. aug. 9. 22:56
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!