Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnál, ha a fiad bejelentené, hogy a férfiakhoz vonzódik?
Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 21:24
1/36 anonim válasza:
Kihúznám a végrendeletemből a nevét.
2/36 anonim válasza:
Durr egy pofon és megkérdezem hogy "Még mindig?".
4/36 anonim válasza:
addnák neki egy hatalmas apai pofont és észheztéríteném,elfogadni semmiképpensem lehet,és ez egy óriási csalódás lehet egy szülőnek.
5/36 anonim válasza:
Hm. Ez egy bonyolult kérdés, mert az biztos, hogy örülnék neki, hogy nem jelent neki problémát elmondani, szóval ez azt jelentené ,hogy jóban vagyunk (szerintem), de biztos, hogy furcsa lenne, mert nem ismerek senkit aki meleg és tuti, hogy furán viselkednék vele akaratomon ellenére.
25/F
7/36 anonim válasza:
Szívből kívánom a kedves hozzászólóknak, hogy tapasztalják meg egyszer ezt a dolgot!" észhez téríteném". Mintha ez erről szólna. Ha szülő vagyok akkor szerintem a gyerekem boldogsága a legfontosabb, hogy ki mellett találja meg az mindegy. Inkább éljen őszintén, boldogan, mint bujkálva rettegve attól, hogy én mint szülő mit szólok.Ne adj Isten öngyilkosságba menekülve.
8/36 anonim válasza:
eléggé ledöbbennék, de pár nap alatt elfogadnám. attól még a fiam marad. attól, hogy neki nem punci, hanem fütyi kell, még pont olyan ember mint én, és pont úgy a gyerekem maradna.
és kicsit örülnék, mert ez azt jelentené, hogy tényleg bízik bennem.
9/36 anonim válasza:
Hogy reagálnék!!!Ha utolso alkesz,vagy gyilkos lenne arra reagálnék,de arra,hogy meleg?akkor mi van,nekem van meleg ismerősőm,de nagyon jo ember az,hogy otthon a négy fal között mit csinál az ő dolga de attol még jo ember és nagyon kedvelem.Nem értem az emberek miért ilyenek.
10/36 A kérdező kommentje:
Azért én is remélem, hogy ha az első válaszolóknak gyerekeik lesznek, akkor megváltozik ez a dolog. A válaszok alapján meg megnyugodtam, milyen szerencsés vagyok, hogy ilyen jófej szüleim vannak:)
2011. aug. 9. 21:36
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!