Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet abból baj, hogy a barátom párszor betette a farkát, mert már nem bírtuk tovább?
Utolsó: Tény, hogy az oktatásnak is része van ebben.
De nekem sem tanította meg senki, mégis mindig védekeztem, mert volt annyi eszem, hogy utánanéztem előtte.
Meg itt s hiába papolsz mindenkinek, hogy ez nem megfelelő védekezés, 100-ból 99 ember le sem szarja, és folytatja tovább.
Abortusz után is felvilágosítják az embert (ha jól tudom), mégis van, aki az ötödikre is elmegy...
Ha teherbe estél esküszöm megszülöm én :D
(nah ennyi esélyt látok rá)
19/F
Van rá esély, persze. De én ismerek egy olyan párt, akik évek óta csak ezzel a módszerrel "védekeznek". És semmi bajuk nem lett belőle.
Pár éve mi is kipróbáltuk így a barátnőmmel. Persze idegesek is voltunk miatta. Aztán nem lett semmi, és felírattuk a gyógyszert.
Szóval ne csináljátok így, de ebből nem hinném, hogy gond lesz!
Nagyon kérlek benneteket, máskor ne legyetek ilyen fele-
lőtlenek! Elfogadom, hogy szeretitek, kívánjátok egymást.
De védekezzetek és akkor nyugodtan csinálhatjátok. És ha a
srác hajlamos ilyen kockázatos dolgokra, akkor legyen ná-
lad mindig gumi és ne engedd be nélküle! Húzza fel és ak-
kor szabad utat kap! Addig nem! Vigyázzatok egymásra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!