Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet abból baj, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet abból baj, hogy a barátom párszor betette a farkát, mert már nem bírtuk tovább?

Figyelt kérdés
De tényleg csak kb 4-5 lökés volt, és persze nem élvezett belém. Ja és kb 5 napja múlt el a menzeszem.
2011. aug. 9. 19:14
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Utolsó: Tény, hogy az oktatásnak is része van ebben.

De nekem sem tanította meg senki, mégis mindig védekeztem, mert volt annyi eszem, hogy utánanéztem előtte.

Meg itt s hiába papolsz mindenkinek, hogy ez nem megfelelő védekezés, 100-ból 99 ember le sem szarja, és folytatja tovább.

Abortusz után is felvilágosítják az embert (ha jól tudom), mégis van, aki az ötödikre is elmegy...

2011. aug. 9. 21:56
 12/19 anonim ***** válasza:
Ez is igaz, de mindenképp az oktatásnál lyukadunk ki, a szülő is fontos szerepet játszik, hogy mi a minta otthon. Mik az otthoni normák, mennyire szocializálódtak a pigmenthiányban nem szenvedő szülők mondjuk! Szülői értekezleten is meg kellene ezeket beszélni a szülőkkel, már amilyen szülő hajlandó bemenni...
2011. aug. 9. 22:04
 13/19 anonim válasza:
Nem lehet semmi bajod. Igen teherbe eshetsz az előváladéktól de ennek nagyon kicsi az esélye. Nyugodjatok meg.
2011. aug. 9. 22:33
 14/19 anonim ***** válasza:
Majd 9 hónap múlva kiderül. :)
2011. aug. 9. 22:43
 15/19 anonim válasza:

Ha teherbe estél esküszöm megszülöm én :D

(nah ennyi esélyt látok rá)

19/F

2011. aug. 9. 23:28
 16/19 anonim ***** válasza:

Van rá esély, persze. De én ismerek egy olyan párt, akik évek óta csak ezzel a módszerrel "védekeznek". És semmi bajuk nem lett belőle.

Pár éve mi is kipróbáltuk így a barátnőmmel. Persze idegesek is voltunk miatta. Aztán nem lett semmi, és felírattuk a gyógyszert.

Szóval ne csináljátok így, de ebből nem hinném, hogy gond lesz!

2011. aug. 10. 03:27
 17/19 anonim ***** válasza:
23.28! Ne ígérj olyant, amit nem tudsz betartani. Inkább jobb az óvatosság, mint egy abortusz, vagy még gyerekkor tönkretétele. Mások is olvashatják ezt, nem ilyen példát kell mutatni.
2011. aug. 10. 11:05
 18/19 anonim válasza:
Egy percig sem vitatom hogy fontos a védekezés, de én most konkrétan erre az esetre reagáltam. Amennyiben többször is előfordulna azt énsem pártolnám, mert nagyobb lenne a kockázat. Énis védekezem, szerintem ők is érzik a fontosságot és kis önmegnyugtatás miatt lett feltéve a kérdés. Szóval védekezni kell de ebből az esetből nem látok veszélyt. 19/F (tegnapi voltam)
2011. aug. 10. 21:09
 19/19 szamo77db ***** válasza:

Nagyon kérlek benneteket, máskor ne legyetek ilyen fele-

lőtlenek! Elfogadom, hogy szeretitek, kívánjátok egymást.

De védekezzetek és akkor nyugodtan csinálhatjátok. És ha a

srác hajlamos ilyen kockázatos dolgokra, akkor legyen ná-

lad mindig gumi és ne engedd be nélküle! Húzza fel és ak-

kor szabad utat kap! Addig nem! Vigyázzatok egymásra!

2011. aug. 11. 07:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!