Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagyon nagy hátrány? (bővebben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányka555 kérdése:

Nagyon nagy hátrány? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Az a problémám, hogy a barátom nagyon szereti az orális szexet. Ezzel nem lenne baj... de én nem tudok "mély torkozni". Ráadásul elég nagy neki. Körülbelül a felét tudom bekapni. Fiúk titeket ez zavarna?

A pasim mindig azt mondja nagyon jó neki. És többször élvezett már a számba.És egyszer nem szolt, hogy nem lenne jó. De néha AKARATLANUL nyomja lejjebb. Ebből én azt következtettem le, hogy nem élvezi. Ilyenkor utánna mindig bocsánatot kér...

2011. aug. 9. 18:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem csak annyira elkapta a hév, hogy azért nyomja lejjebb, néha nálunk is előfordul :)
2011. aug. 9. 18:51
 2/9 anonim ***** válasza:

szerintem sem kell erőltetni a mélytorkozást.

nem kell bekapnod az egészet, légy kreatív, vagy olvass utána, hogy lehet feldobni az orális szexet ^^

2011. aug. 9. 18:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem a töve érzékenyebb, de látványilag is nagyon izgató ha teljesen bent van. Mondjuk én is hajlamos vagyok 'tudatalatt' beljebb tolni. :S Mellesleg szerintem már az is bőven elég, hogy megengeded hogy a szádba menjen el.
2011. aug. 9. 19:06
 4/9 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a normális válaszokat. :)
2011. aug. 9. 19:07
 5/9 A kérdező kommentje:

le is nyelem neki... csak hogy élvezze :)

Nagyon szeretem ezért szeretném ha minnél jobb lenne neki... és zavar az, hogy nem tudom "rendesen"... :/

2011. aug. 9. 19:09
 6/9 anonim ***** válasza:
1. vagyok újra: gondolj arra, hogy sok lány még félig sem tudja bekapni, nemhogy azt megengedni hogy a szájában menjen el a srác. Szerintem ez is nagyon nagy dolog hogy félig be tudod kapni és elmehet a szádban (nekem pl. az 1. csaj aki csinálta az kb csak a makkom tudta bekapni, és nem engedte hogy elmenjek a szájában, ráadásul béna is volt) ;)
2011. aug. 9. 19:26
 7/9 anonim ***** válasza:
ha nem élvezné akkor nem nyomná :) ahol nem jó oda nem teszed :) érted... elkapta a hév.
2011. aug. 9. 20:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Miért lenne hátrány ha képtelen vagy mély-torkozni???
2011. aug. 9. 21:06
 9/9 A kérdező kommentje:

nincs értelme ha vissza kérdezel... nem tudom miért lenne hátrány... lány vagyok...ezért volt a kérdés... ha tudnám logikusan nem kérdezném!

Előzőknek:

Hát remélem télleg élvezi ahogy mondtátok. :) köszönöm

2011. aug. 10. 09:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!