Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltöltés alatt kérdése:

Miért nem akar velem szeretkezni a feleségem? Havonta egy alkalom. Ez normális dolog? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekünk, de már nem kicsi.

Évek óta próbálom elérni, hogy ne havi egyszer legyünk együtt, de semmi eredmény.(még leírni is ciki)Ez valami leírhatatlanul kevés nekem. Elválni nem akarok, megerőszakolni meg nem fogom. Pedig tudom, érzem, hogy szeret. Mit csináljak, tartsak mellette szeretőt?

Nem vagyok ápolatlan, nem vagyok igénytelen, nem értem...

Normális válaszokat kérek, lehetőleg házas emberektől!

2011. aug. 9. 16:27
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:

Az a gyanúm, hogy valamilyen más feszültség okozza a szex hiányát. Így lehet, hogy nem kívánja. Ha egy kapcsolat megfásul, akkor van, hogy egy nő már rá sem tud nézni a férjére. Férfi vagyok én is, és azért merem mondani, mert én is voltam ilyen helyzetben. Én is kívántam volna, de szinte csak negatív érzéseket keltett az illető bennem, és gondolom nála is így volt. Sajnos mindketten túl büszkék és önfejűek voltunk, hogy lépjünk, de nálatok talán még nem késő.

Próbáld nem annyira kiszolgálni, legyél kicsit macsóbb, legyél más, mint eddig. Nem bunkónak kell lenni, csak újra lássa benned a férfit. Próbáld kíváncsivá tenni, ne érezze, hogy már mindent tud rólad és semmi újat nem tudsz nyújtani. (És most nem a szexre gondolok.)

2011. aug. 11. 13:41
 32/38 anonim ***** válasza:
100%

Előzőnél jobb tanács nincs. Nem szívesen lennék a helyedben együttérzek és érdekel ez a dolog, mert nem általános probléma. Kíváncsi vagyok arra, hogy mi az amit szeretsz benne. Mert így boszorkánynak tűnik. Beszélsz vele és mindjárt támad, frigid... Fontos az is, hogy hogyan kezeled ezt a beszélgetést vele. Nagyon fontos, hogy ne úgy kezd a mondatot, hogy? TE, meg..! Mert olyan...vagy! Azaz ne ítélkezően(mégha igazad is van) Kezd úgy, hogy: Én úgy érzem..., nem tudom, hogy mit tegyek, hogy ne így érezzek....

Figyelem, ha neked támad, legyél ügyes! Azaz, ha felemeli a hangját, te csökkentsd le! És folytasd ezt a módszert! Én teleonos ügyfélszolgáltatónál dolgoztam, a nagyon problémásokat mindig hozzám kapcsolták be! Mondjuk itt könnyebb egy ismeretlennél takitikázni, de mégis sok tapasztalatból mondom, hogy párkapcsolatnál ez a módszer is működik. De mondom, írd le, hogy miért szereted, és írjunk le egy példapárbeszédet!

2011. aug. 11. 13:56
 33/38 érzékek birodalma válasza:
Én 26 éves nő vagyok, nálunk forditott a helyzet, mert én minden nap igényelném a szexet, ő meg beéri heti 1 alkalommal is. Nehéz megoldást találni. Hidd el, hogy még sok ilyen nő van mint én...
2012. aug. 2. 12:15
 34/38 anonim ***** válasza:

"Hidd el, hogy még sok ilyen nő van mint én..."

:(

Kíváncsi lennék, a kérdezőnél vajon megoldódott-e a helyzet.

2012. aug. 2. 13:05
 35/38 anonim ***** válasza:
Kérdező, megoldódott már?
2012. szept. 9. 19:19
 36/38 anonim ***** válasza:
0%
lehet fáradt, vagy tőle kéne megkérdezned!
2012. okt. 10. 15:57
 37/38 anonim ***** válasza:
43%
én is többször igénylem és kezdeményezni szoktam. nő vagyok!
2013. febr. 5. 08:09
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
végülis eltelt 2 év, mi most a helyzet ebben a kérdésben???????? hogy alakult a dolog?
2013. dec. 10. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!