Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem akar velem szeretkez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feltöltés alatt kérdése:

Miért nem akar velem szeretkezni a feleségem? Havonta egy alkalom. Ez normális dolog? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Van egy gyerekünk, de már nem kicsi.

Évek óta próbálom elérni, hogy ne havi egyszer legyünk együtt, de semmi eredmény.(még leírni is ciki)Ez valami leírhatatlanul kevés nekem. Elválni nem akarok, megerőszakolni meg nem fogom. Pedig tudom, érzem, hogy szeret. Mit csináljak, tartsak mellette szeretőt?

Nem vagyok ápolatlan, nem vagyok igénytelen, nem értem...

Normális válaszokat kérek, lehetőleg házas emberektől!

2011. aug. 9. 16:27
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
21%
ebből úgy is szerető lesz...
2011. aug. 9. 16:28
 2/38 anonim ***** válasza:
10%
amikor fekszik az ágyon, támadd le és fogd le a kezeit, majd add be neki a nyeles aszpirint, lehet neki elég havi 1x de azért egy férfinak vannak szükségletei
2011. aug. 9. 16:30
 3/38 anonim ***** válasza:
Fogamzásgátló is okozhat ilyet, de a legjobb lenne, ha nőgyógyásznak is elmondaná, lehet, hogy felír egy másikat. Csak előbb őt kell meggyőzni, hogy ez így nem jó. Most lehet, hogy úgy érzi, hogy ez így normális.
2011. aug. 9. 16:31
 4/38 anonim ***** válasza:
63%

Harmadik vagyok..

Mármint a libidócsökkenésre gondoltam, csak kicsit hülyén fogalmaztam. Szóval a tablettának lehet ilyen mellékhatása.

2011. aug. 9. 16:33
 5/38 A kérdező kommentje:

Köszi, a tippet de már a fogamzásgátlót is abbahagyattam vele, hátha veszi a lapot és leesik neki, hogy valami nincs így rendben.

Azt mondja, hogy mire hazaér már nem kívánja.

Szerintem hülyét csinál belőlem...

2011. aug. 9. 16:36
 6/38 anonim ***** válasza:
0%

vagy félre kúr vagy pedig a korral jár.

nem szenyózok csak a véleményemet írtam le.

2011. aug. 9. 16:39
 7/38 anonim ***** válasza:
59%
Nyugalom! Van oka annak, hogy alacsony a libidója. Megváltozhatott nála a fontossági sorrend, gyerek, munka, vagy csak úgy érzi, hogy ez nem fontos. Újítani valamin nem szeretne? Szexuális szokásokon mondjuk? Próbáld meglepni még mielőtt hazaérne. Ha meglepetten sincs kedve, akkor is legyél kedves és türelmes, udvarolj, hódítsd meg. Ahogy te nem gondolod ezt fontosnak, úgy ő sem a szexet!
2011. aug. 9. 16:41
 8/38 A kérdező kommentje:

Welnesshétvége, max egy hétig segít, meglepi semmi eredmény.

Állítólag napközben van hozzá kedve, de nem járkálhatok be a munkahelyére szexelni...

ja és 32 35 évesek vagyunk.

2011. aug. 9. 16:44
 9/38 anonim ***** válasza:
59%
Próbáld valamelyik este csak átölelni amikor fáradt és épp ráér, de nyugtasd meg, hogy nem akarsz szexelni, csak megölelni. Ha attól is húzódozik, akkor gáz van. Ha azt szereti, akkor egyszerűbb a helyzet. De elsőként ezt tisztázd, hogy tőled idegenkedik, vagy magától a szextől.
2011. aug. 9. 16:50
 10/38 A kérdező kommentje:
Próbáltam. Ilyenkor ad egy gyors puszit, csókot nem, utána kényszeredett arc és az jön, hogy "hagyjál...annyi dolgom van"
2011. aug. 9. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!