Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Házasok / együtt élők, nálatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasok / együtt élők, nálatok ki kezdeményez? És hogyan indítotok neki a sexnek?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Térdelj csak le asszony! És most mélytorok!!
2011. aug. 9. 16:08
 2/8 A kérdező kommentje:
:D Lehet viccnek szánod de az én férjem szokott hasonlót mondani.:) persze nekem ez tetszik.
2011. aug. 9. 16:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen viccnek szántam:)) És kissé meg is lepődtem, hogy valakik tényleg szoktak ilyeneket mondani. De ha neked ez tetszik, akkor ez nagyon jó.
2011. aug. 9. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Hozzábújok, megsimogatom, hogy egyértelmű legyen. De ha olyan a hangulat egyszerűen rákérdezek: "Egy jó szexet?"

De volt már olyan is, hogy arra ébredtem hajnalban, hogy ráz, ezzel a szöveggel: "Most dugj meg!!!"

2011. aug. 9. 16:45
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
általában a párom kezdeményez...hogy hogyan: csak egyszerűen előveszi a gumibabáját és elkezdi késsel szurkálni: hogy sosem vág pofákat amikor élvezi...ezzel próbál célozni h engem akar :D
2011. aug. 9. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:

Egy harmonikus kapcsolatban nyugodtan kezdeményezhet mindkét fél. Nálunk az odabújás és a csókolózás szenvedélye az egyértelmű jel. De volt már amolyan "gyors" változat is, hogy "Holnap korán kell kelnem. Ha szexelni akarnánk pont most kellene elkezdeni, hogy beleférjen"

vagy "A gyerek elaludt. Már nem hallaná azt sem, ha szexelnénk..."

"Mikor szexeltünk utoljára? Tegnap előtt? Akkor most időszerű lenne, nem?"

"Jó volt a tegnapi. Igazán megismételhetnénk, sajnos nem emlékszem a részletekre."

"Holnap megjön így ma dugni kell, mese nincs!" :)

2011. aug. 11. 15:50
 7/8 anonim ***** válasza:
Én egyszerűen elkezdem aztán ha vevő folytatom ha nem akkor majd később. :D
2011. aug. 11. 16:47
 8/8 anonim ***** válasza:
10 honapja egyutt elunk. megtanultuk, hogy melyikunk mikor milyen jeleket ad. de van, hogy csakrakerdezunk. ha nem vesze,m a jeleket, de akarnam, akkor este az agyban hozabujok megsimogatom megcsokolom esmar jofele tartunk:D
2011. aug. 11. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!