Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 15 éves fiu egy 40 éves érett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves fiu egy 40 éves érett nővel szexel? Lehetséges ez?

Figyelt kérdés
2011. aug. 9. 14:42
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
utolsó.ez elég őszinte volt,és ha azt vesszük ez tényleg így van szerintem is.szabad tudni am hogy hány éves vagy?
2011. aug. 12. 11:38
 22/28 anonim ***** válasza:

Szerintem,

hálát adhat a sorsának az a tizenöt éves fiú, akit férfivé nevel egy negyvenes, tapasztalt, intelligens nő. Tíz év alatt, mire a kiskamaszból férfi lesz, már teljesen felkészült, tapasztalt emberré válik.

Nagyon szerencsés az a fiú, akit egy negyvenes nő a szerelmével megtisztel! A nő áldozata főleg a fiúnak hoz előnyöket.

2011. aug. 12. 12:08
 23/28 anonim válasza:
persze ha a csaj 1 prosti
2011. aug. 12. 12:59
 24/28 anonim ***** válasza:

tegnap 11:38

28 vagyok és bár lassan 4 éve élek párkapcsolatban 24 éves koromban bejött jópár 40-es nő, és nem voltak semmik!!!!

2011. aug. 13. 04:03
 25/28 anonim ***** válasza:

11.38 vagyok.

mázlista......hogy tudtad összeszedni?

2011. aug. 13. 12:05
 26/28 anonim ***** válasza:

tegnap 12:05

Szexrandi.hu és szexneked.hu

De sokat kellett őket győzködni hogy ebben semmi rossz nincs és hogy a paplan alatt minden korkülönbség eltűnik. Nameg hogy szép szép emlékek lesznek és dícsértem az előnyeiket akinek volt.

Ehhez persze kellett jó beszélőkészség udvariasság, rengeteg előtanulmány a hogyan kell terén (a neten sokminden fennt van).

Mind azt mondta hogy sokkal érettebb vagyok a koromnál és ez szerintem döntő tényező lehetett.

Amúgy volt sok iszonyat jól kinéző nő, ha érdekel küldök képet róluk, akik nem adták be a derekukat, és sajnos olyan is volt akit én hanyagoltam és amiatt maradtam le róla pedig annak olyan teste volt mint atom!

2011. aug. 14. 17:44
 27/28 anonim ***** válasza:
oké küldjél,ez érdekel nagyon.
2011. aug. 14. 22:47
 28/28 anonim ***** válasza:

tegnap 22:47

Írj privit!

2011. aug. 15. 12:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!