Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15 éves fiu egy 40 éves érett nővel szexel? Lehetséges ez?

Atya gatya O.o Remélem ez csak vicc..
15/L

hmmmm...
1: nem hiszem hogy 15évesen van valakinek gusztusa egy 40éves nőt kefélni...
2: ez olyan undorító, már csak rá gondolni is szőrnyű! KÖNYÖRGÖK, A NŐ AZ ANYJA LEHETNE A FIÚNAK!!! :+

Basszus ennyi hülye választ egy helyen!!!!
Először is törvényileg és a valóságban is legális és létezhet!
Másodszor, ha egy nőnek van is ilyen igénye, attól még lehet, hogy nem merné felvállalni, mert fél a megítéléstől!
Nekem volt olyan email címem ahol egy idősebb nő volt és kifejezetten fiatal fiúkat keresett 18 alattiakat, de sajna én akkor már 20 fölött voltam.
Amúgy meg egy 40 éves nő istenien tud kinézni!!! Teljesen normális vágyaid vannak és ez NEM anyakomplexus! Aki ezt írta az is csak tanult egy szót valahol és használja úgy hogy nem is érti!!!
Az érett nők szexuális vonzereje sokszorosa lehet mint agy fiatal csajé!!!!
Majdnem minden fiút izgatnak az érett nők és ez tök természetes!!!
Ha sikerülne akkor minden tiszteletem!
Még ha egy kicsit testesebb is az a kellemes-negyvenes nő, az se gáz!:
Mariella Frostrup 48 éves:
Ha nem az az etalon csaj attól még lehet szexi!:
ma 02:41
Na ja akivel meg majd le fogsz feküdni az meg lehetne a testvéred is.....
Hülye felfogás! Ennyi erővel egy bordás krokodil is lehetne az anyád ha 40 éves elmúlt?!!!
Tök mindegy kivel fekszik le, az nem az anyja lesz!!!!
Mi a franc lenne undorító egy érett szexi 40-es nőben?! Ne beszélj már hülyeségeket!!!
Na igen, az nagy baj hogy egy 40 éves nőnek a legtöbb esetben túl kispályás egy fiatal fiú!
Na és az etalon nők:
Érett nős videók:
[link] mature_woman_anal_fuck.jpg
Ez pedig a menyország, igaz ők fiatalok!:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!