Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heves sex-től gyakori vizelés?
Ez butaság vagy elképzelhető? 25 éves nő vagyok és a párommal az elmúlt héten többször a megszokottnál hevesebben, esetenként durvábban szeretkeztünk, mert ez kellett a célunkhoz... :) Közben éreztem, h nagyon erősen nyom a hasamban, egy két mozdulatnál kellemetlen is volt. Lehet, h ettől van, hogy mostanában, pár napja, nagyon gyakran, naponta vagy 10* megyek pisilni és mindig csak keveset? A vizeletemben nincs semmi kóros, ma megnézettem, de múlt héten jól eláztam egyszer...
Ilyenről eddig még nem hallottam, h lehetséges vagy, h van ilyen, de ki tudja, ti mit gondoltok, volt már ilyesmi veletek?
Kicsit hosszú lett, bocs!

kétlem,h szeretkezéstől,mégha durvább is..vizelési gndok lennének..
elázástól hamarabb:D

Szia!
Én a párommal 1.5 éve szexelünk hevesen és erőteljesen. Beleadunk minden erőnket. Még sincs köztünk pisiszex :))

Ok, köszi a HASZNOS válaszokat!
Akkor szedem a vizeletfertőtlenítőt és kivárok, aztán ha pár nap alatt nem jobb, akkor elmegyek a nőgyógyászhoz... :S

A többi válaszolóval ellentétben én azt mondom, hogy DE lehet a heves szex miatt!! Nem mindenkinek ugyanolyan erős a méhtartó izma!! Nekem is előfordul ez ha durván szexelünk többször egymás után!! Sűrű pisi és kevés. Nincs okod pánikra!
22/L
És sűrű, kevés pisi mellé olyan "fura" érzés is társul?
Mert nekem igen...
Köszi a válaszokat mindenkinek, ezek szerint nem kizárt, h ettől volt, de napokig???
Köszi, köszi, amúgy már jobban vagyok, kevesebbet járok pisilni, bár szedek gyógyszert meg más természetes dolgot is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!