Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Heves sex-től gyakori vizelés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heves sex-től gyakori vizelés?

Figyelt kérdés

Ez butaság vagy elképzelhető? 25 éves nő vagyok és a párommal az elmúlt héten többször a megszokottnál hevesebben, esetenként durvábban szeretkeztünk, mert ez kellett a célunkhoz... :) Közben éreztem, h nagyon erősen nyom a hasamban, egy két mozdulatnál kellemetlen is volt. Lehet, h ettől van, hogy mostanában, pár napja, nagyon gyakran, naponta vagy 10* megyek pisilni és mindig csak keveset? A vizeletemben nincs semmi kóros, ma megnézettem, de múlt héten jól eláztam egyszer...

Ilyenről eddig még nem hallottam, h lehetséges vagy, h van ilyen, de ki tudja, ti mit gondoltok, volt már ilyesmi veletek?

Kicsit hosszú lett, bocs!

2011. aug. 9. 14:33
 1/10 anonim ***** válasza:
45%

kétlem,h szeretkezéstől,mégha durvább is..vizelési gndok lennének..

elázástól hamarabb:D

2011. aug. 9. 14:55
 2/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a párommal 1.5 éve szexelünk hevesen és erőteljesen. Beleadunk minden erőnket. Még sincs köztünk pisiszex :))

2011. aug. 9. 15:22
 3/10 anonim ***** válasza:
Hüvelygyulladás? Akár az is járhat vizelési gondokkal, mivel kövel van a 2 dolog egymáshoz... Én is így jártam, sokáig azt hittem hogy fel vagyok fázva, mentem urulógushoz, de nem találtak vizeletemben semmit sem. Majd később már igen, és olvastam a hüvelygyulladásnak a tüneteit, ott fel van sorolva a gyakori vizelési inger. Szerintem menj el nőgyógyászhoz, nehogy neked is rámenjek ténylegesen a hugycsövedre vagy valami hasonló probléma legyen belőle.
2011. aug. 9. 15:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, hát a petefészkeim borzalmasan fájnak mindkét oldalon... :(
2011. aug. 9. 15:53
 5/10 anonim ***** válasza:
Akkor irány a nőgyógyász, mert lehet h petefészek gyulladásod is lett ettől:/ ezzel nem szabad viccelődni!
2011. aug. 9. 15:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Hátha ha hasadban érezted őt akkor az rég rossz, szerintem lukat tévesztettetek... :/ van ilyen.
2011. aug. 9. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen. Nem gyualladas volt, mivel voltam dokinal is. A baj az volt, hogy a volt paromnak nagyobb volt a futyije.:) es mikor olyan pozban csinaltuk, amelyiknel melyebben belem tudott hatolni azutan en is ezt ereztem. Mivel a doki semmi fertozest nem kapott, masra nem tudtam gyanakodni.:) Lehet nalatok is ez a baj
2011. aug. 9. 16:25
 8/10 A kérdező kommentje:

Ok, köszi a HASZNOS válaszokat!

Akkor szedem a vizeletfertőtlenítőt és kivárok, aztán ha pár nap alatt nem jobb, akkor elmegyek a nőgyógyászhoz... :S

2011. aug. 9. 17:45
 9/10 anonim ***** válasza:

A többi válaszolóval ellentétben én azt mondom, hogy DE lehet a heves szex miatt!! Nem mindenkinek ugyanolyan erős a méhtartó izma!! Nekem is előfordul ez ha durván szexelünk többször egymás után!! Sűrű pisi és kevés. Nincs okod pánikra!

22/L

2011. aug. 9. 17:56
 10/10 A kérdező kommentje:

És sűrű, kevés pisi mellé olyan "fura" érzés is társul?

Mert nekem igen...

Köszi a válaszokat mindenkinek, ezek szerint nem kizárt, h ettől volt, de napokig???

Köszi, köszi, amúgy már jobban vagyok, kevesebbet járok pisilni, bár szedek gyógyszert meg más természetes dolgot is...

2011. aug. 10. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!