Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm tegnap este erotikus sms-t írt nekem, amire méltóképpen válaszoltam. Tetszik nektek? Szoktatok ilyet?
Az ágy szélére térdepelve kényeztetem nagy és kemény falloszodat. Először a szexi töve környékét nyalogatom és egyik kezemmel a ciciddel játszom. Hosszasan szopogatom az akcióra kész férfiasságod. A nyálamtól az egész környéke nedves és lucsogós. Ütemesen mozog a szám be-ki, be-ki, be-ki, miközben a szabad kezemmel forró és nedves puncimat simogatom, kényeztetem. Majd amikor már mindketten közel járunk a csúcshoz, abbahagyom, háttal neked az ágyra térdepelek és arra kérlek, hogy így tegyél magadévá.
Erre már én válaszoltam.
Megmarkolom a szexi csípődet, kézzel segítek kardomnak hüvelyébe találni és nézem, ahogyki-be jár kemény farkam a szorosan ölelő, befogadó hüvelyedben. Ez és a puci popsid látványa végképp felizgat, és bőségesen összespriccelem a hátadat, majd cseppjeim elapadván még lüktető dárdámmal újra beléd hatolok és miközben tovább szeretkezünk, jól szétkenem rajtad a spermámat. Erősen lökdösöd a farodat hátra, csattog a csípőm a fenekeden, és hangosan követeled, hogy "fuck me baby"! Aztán amikor elélvezel, görcsösen a lepedőbe markolsz és magad alá rántod a sarkát, puncid izmai hullámzanak a szerszámomon, még beljebb hívogatnának, legszívesebben magadba szívnál hogy egészen kitöltsem a bensődet. Aztán előre hanyatlunk, hasra, és szenvedélyesen megcsókoljuk egymást, a szád íze finomabb minden nemes italénál...

Nekemis volt guminőm!
De nemtudott sms-t írni,sőt még beszélni sem!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!