Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 21 éves lány vagyok és van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves lány vagyok és van egy kis gondom mit tegyek?

Figyelt kérdés
az egyik boltban volt egy biztonsági őr aki mindig nézett na mindedj otthagyta a boltot, de előtte megvolt a telefonszámcsere stb. az első talink egy kocsmában volt kávéztunk, a haverjai is ott voltak. még aznap volt a 2. randink, amikor a szexről kérdezett, ami nekem kínos volt mlg így az elején. utána már smárolás közbe majdnem a bugyimban matatott de én megfogatm a kezét, hogy ne csinálja. tök szex éhes volt.. aztán lelépett.a gondom az, hogy most megint abban az üzletben dolgozik, és ma beszéltünk azt mondta nem úgy álltam dolgokhoz. mégis mit kellett volna tennem? 2. randin hagyni hogy azt csinálja amit akar??csak látszik hogy megbánta amit csinált mert ma úgy láttam meg kérdezte hogy van e barátom....ha mégis akar valamit mit tegyek? adjak még egy esélyt, vagy hadjam a fenébe?
2011. aug. 9. 13:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Annyira tetszik neked, hogy ezek után még fontolgatod a továbbiakat?

Csak szexre kellesz neki! Párszor majd jól meghúz, aztán kidob!

Hagyd a fenébe szerintem, és keress jobbat!

2011. aug. 9. 14:15
 12/24 anonim ***** válasza:
Milyen legyen egy pasi? szukás? :D
2011. aug. 9. 14:15
 13/24 anonim ***** válasza:
Elég egyszerű a képlet: ő dugni akar. Te akarsz dugni? Ha igen, uccu neki, ha nem, koptasd le ...
2011. aug. 9. 14:16
 14/24 A kérdező kommentje:
lehet hogy akarok vele de nem a 2. randin! ráadásul én még szűz vagyok nekem nem mindedj ó nem is érdekel 28 éves bunkó! nem adom én csak oda magam!
2011. aug. 9. 14:19
 15/24 anonim ***** válasza:
Helyes. Ő vadul megd.. csak téged. Keress olyat, aki vigyázni fog rád és szenvedélyesen szeretkezhettek.
2011. aug. 9. 14:21
 16/24 A kérdező kommentje:
de ha meglát egyből beszélget velem normálisan ne lehet lerázni akkor komoly dolgokról beszél, ha kettesben vagyunk meg megbolondul...
2011. aug. 9. 14:25
 17/24 anonim ***** válasza:
Biztos nem akar "barát kategória lenni" xDDDD
2011. aug. 9. 14:30
 18/24 anonim ***** válasza:

"nem is érdekel 28 éves bunkó"

Remélem nem arra gondoltál, hogy azért bunkó, mert 28 éves, mert akkor lázongani fogok az idősebb korosztály nevében :-P

Bár nem tudom Te hány éves vagy, de ha szűz, akkor valószínűleg nem vele kellene kezdeni.

Azt meg, hogy nem akarsz semmit nagyon kulturáltan meg lehet mondani, a nők szokták azt tudni, hogy kell lekoptatni valakit.

36/F

2011. aug. 9. 15:15
 19/24 anonim ***** válasza:
küld el a fa.szba
2011. aug. 9. 15:24
 20/24 A kérdező kommentje:
ja ma is taliztam vele a boltban ma is dolgozott és azt mondta mégegyszer nem akarja meglátni a seggem! ezt mire értsem? bejön neki a fenekem?
2011. aug. 10. 13:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!