Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom felvetette az anál témát leírnátok tapsztalatokat tippeket?
Figyelt kérdés
én is benne lennék a dologban csak nem tudom mire számítsak vagy milyen előkészületeket tegyek meg2011. aug. 9. 10:39
1/4 anonim válasza:
Hát az anál egy megosztó dolog a nőknél. Valakinek bejön, valakinek fáj, persze a partnertől is függ. Mindenesetre nem árt egy kis síkosító vagy vazelin. Illetve nagyon fontos, hogy előtte a srác nagyon felizgasson a másik irányból, sőt közben is vagy Te vagy ő izgasson Téged (legalábbis, amikor én csináltam így tudtam annyira ellazulni, hogy jó legyen). Egyébként én eddig egy emberrel tudtam ezt élvezni, mert kifejlesztettük a megfelelő módszert, máskor kellemetlen volt és olyan ingereket váltott ki belőlem, amiktől nem tudtam ellazulni. De ha eléggé megbízol a másikban és elég figyelmet szenteltek RÁD, akkor jó lehet mindenkinek!
2/4 anonim válasza:
Háát először is fájni fog. Másodszor megsérül valami esetleg elreped egy hajszálér. Harmadszor a fa*z büdös lesz. Negyedszer fura lesz a sz*rás. Ötödször észreveszed hogy Te vagy a leggazdagabb a környéken a sok aranyrög miatt a seggeden. Hatodszor, ha esetleg még többször is csinálod a szétkúrt izmok miatt besz*rsz a boltban vásárlás közben. Röviden ennyi...
3/4 anonim válasza:
Én vagyok az első. És azért a második válasz kicsit drasztikus. Én is annak vagyok a híve, hogy nem ez a szex legtermészetesebb, legfinomabb módja, de rá lehet próbálni. Persze nem teljes erőből, mindenféle síkosító és előjáték nélkül kell a fiúnak hátulról megdöngetnie, akkor nyilván fáj, meg adódhatnak egyéb kellemetlenségek is. Lehet ezt érzéssel is csinálni. Aztán max. nem kattan rá, mert kellemetlen lesz. De ezért is írtam, hogy fontos, hoyg bízz a srácban, mert ezt miattad nem lehet durr bele, csak finoman, óvatosan. Aztán ha neked rossz, ezt neki is meg kell értenie, még ha éppen kezdik elragadni az ösztönök, akkor is azonnal hagyja abba! Azzal mondjuk egyetértek, hoyg utána mosakodjatok meg, én sem szívesen engedem be a másik bejáraton vagy veszem a számba utána, meg nem is higénikus. Mindenesetre ha figyel rád, ki lehet próbálni, aztán max. nem jön be!
4/4 anonim válasza:
Szerezz be neki egy biszexuális fiatalembert! :)
ja meg a saját örömödre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!