Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nagy baj, ha elszakad a fék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj, ha elszakad a fék?

Figyelt kérdés
Azt hiszem kicsit rövid a fékem, de nem olyan vészes, de néha fontolgatom a "műtétet", viszont ha egyszer rosszul sülnének el a dolgok és elszakadna, akkor azonnal menni kellene a dokihoz, vagy akár magától beforr stb. és olyan mintha már nem lenne féke az embernek, mert valahol olvastam, de lehet, hogy nem igaz? Vagy csak előfordulhat de nem biztos..
2011. aug. 9. 00:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
42%
Elszabadul a kocsi.
2011. aug. 9. 00:58
 2/12 donmogyoróscsirke válasza:
61%
Rossz témába írtad.. Amúgy elég gáz ha nincs féked, főleg ha a kuplung se az igazi már! Jogsid még meg van?
 3/12 anonim ***** válasza:
gáz lehet a vérzés miatt, de nem vagyok doki, majd jönnek az okosok :D
 4/12 A kérdező kommentje:

Szuper, azért az első kettő kapott egy hasznost :D:D:D

Igen, az erős vérzésről hallottam, kellemetlen érzés is lehet az biztos!

2011. aug. 9. 01:00
 5/12 anonim ***** válasza:
olyan durva vérzés lesz, hogy úgyis kórház azonnal.. de nem hinném hogy szakad...csak ne ugráljon kedvére a csaj...
2011. aug. 9. 01:02
 6/12 anonim ***** válasza:
Vegyél Brembo féket, a legjobb minőség rohadt drágán.
2011. aug. 9. 01:02
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
szexre használtad már vagy még szüz vagy? ha már volt dolgod lánnyal, és nem volt a problémádból kifojólag gond( tehát nem éreztél fájdalmat, feszülést stb) akkor hagyd, ha viszont igen, akkor keress fel dokit!
2011. aug. 9. 01:04
 8/12 anonim ***** válasza:

Kiss Ádám -Hadházi László

Amúgy kategória FAIL!

2011. aug. 9. 01:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Lol rossz kérdés bocsi ^^
2011. aug. 9. 01:11
 10/12 A kérdező kommentje:

Nem rég kezdtem, alig 1 éve, szexnél ritkán érzek feszülést, de még nem repedt, amikor kézzel játszanak vele talán már más a helyzet, ha nem kérnék óvatosságot.

De úgy gondolom, hogy inkább megyek dokihoz.

2011. aug. 9. 01:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!