Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy izgalmasabb legyen a maszturbálás?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta nem sexeltem, nincs barátnőm, és csak maszturbálok minden nap. Ki tud valami jó ötletet, hogy izgalmasabbá tegyem a számomra már megunt hokizást?2011. aug. 8. 23:30
21/42 anonim 

válasza:

bocs, de nem találtam meg, hátha valaki más, amúgy írták páran, hogy bevált
22/42 anonim 

válasza:

23/42 anonim 

válasza:

fogj egy duncus üveget a külső felét fesd be feketére hogy ne láss bele
vegyél egy madárpokot tedd bele a duncos üvegbe utána farkadat és kalimpáld a pokfelé szerintem elég élvezetes hogy mikor csip meg:)
24/42 A kérdező kommentje:
Biztos nem szopom le magam, nem vagyok homokos xD
2011. aug. 8. 23:47
25/42 anonim 

válasza:

Ülj a kezedre míg el nem zsibbad és azzal verd ki ;)
(Ez nem tréfa, "idegennek" nevezik)
26/42 szamóca.. 

válasza:

23:46 ohhmygod:DDDD
na most örülök hogy nő vagyok
27/42 anonim 

válasza:

szamóca, nem találom pontosan.
De jókat röhögök a találaton
Írd be googleba.
"Először is vegyél egy teniszlabdás üveget, egy (vibráló) akvárium levegőztetőt, hozzá műanyag csövet"
28/42 anonim 

válasza:

29/42 anonim válasza:
Dugd a farkadat a konnektorba , iszonyatosan jó érzés, és majd meglátod, ki megy előbb?
Te vagy az áram =D
30/42 anonim 

válasza:

igen, arra a képre gondoltam, amit följebb linkeltek
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!