Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy izgalmasabb legyen a maszturbálás?
Figyelt kérdés
Már nagyon rég óta nem sexeltem, nincs barátnőm, és csak maszturbálok minden nap. Ki tud valami jó ötletet, hogy izgalmasabbá tegyem a számomra már megunt hokizást?2011. aug. 8. 23:30
11/42 anonim 

válasza:

Csajra még nem gondoltál esetleg??Néhány ember úgy csinálja,de lehet hülyeség....
13/42 anonim 

válasza:

Én válaszoltam normálisan a kérdésedre, elmehetsz a fenébe.
Olvass utána.
14/42 anonim válasza:
izgalmasabbá akarod tenni? kérd meg apádat hogy verje ki neked:D
15/42 anonim 

válasza:

egy üvegbe húzz bele egy gumikesztyűt, az alját húzd föl az üveg külső falára, a kesztyű középső ujját húzd ki az üveg száján, aztán az üvegbe tölts vizet, majd tekerd rá úgy a kupakot, hogy fogja a kesztyű középső ujját, aztán lesz egy lyuk az üveg alján, sokaknak bevált, nekem túl nagy a szerszámom, vagy nem tudom mi lehet a baj, nekem nem annyira működött, lehet hogy szarul csináltam, de van róla kép is, ha akarod, vagy nem érted a leírást, megkeresem
16/42 anonim 

válasza:

ma 23:40
Te is eléggé beteg lehetsz, valaki belinkelte itt régen egy kérdésnél. Nem hittem volna valaki megcsinálja, szerintem alapból poén.
17/42 szamóca.. 

válasza:

linkeld már be a képet, nem tudom elképzelni de perverz módon kiváncsi vagyok:DDDD
18/42 A kérdező kommentje:
ezio_auditore bocsánat. Meg tudnád mutatni azt a képet előző?
2011. aug. 8. 23:42
19/42 anonim 

válasza:

Az a lényeg hogy legyenek rendőrök/lányok a közelben, és az biztos izgalmas lesz. Vagy valami magas épületen verd ki, ami körül sokan járnak,(nem muszály látniuk ahogy vered) és ne az épületre csapd ki, hanem hagy repüljön(talán valami jó csaj arcára, aki azután feljön, és leszop ?)
20/42 anonim 

válasza:

ha már unalmas jól marokra fogod és kivered,akkor csinálj torna és nyújtó gyakorlatokat amíg a szád elnem ér a dákodig,hamár ez megvan akkor szob-_d le magad bőnyállal és dicsekezhedsz hogy megy kéz nélkül is
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!