Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?
Figyelt kérdés
pár nap múlva a barátnőmnél alszom, eddig ck 2x találkoztunk, de viszont minden nap irogatunk egymásnak és tartjuk a kapcsolatot, hogyan vegyem rá olyan finoman h feküdjön le velem? mivel kezdjem? mert ö is akarja ck általában a fiúk kezdeményeznek először... 17/f2011. aug. 8. 23:26
11/15 anonim 

válasza:

ugyan már, várj egy kicsit. ez egyébként azt mutatja, hogy a mostani csajod csak szexre kell. ejj, de utálom az ilyeneket :(
19L
12/15 anonim 

válasza:

A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:42 --- Vagyok ---
Előzönek szól főként:
Miért jelentené azt, hogy csak sexre kell neki???
A normális kapcsolatban nosrmális sex is kell, a hűség, az együttértés, a problémamegoldás és a hasonló dolgok mellett.
A sex nagyon fontos szerepet játszik minden kapcsolatban!
13/15 anonim 

válasza:

nem azt mondtam, hogy nem kell szex egy kapcsolatban! tudom, hogy nagyonis fontos, az én kapcsolatomban is! de a 3. találkozónál már lefekszenek? ez azt mutatja, hogy a fiú jól meg akarja ..-ni, gyorsan lerendezi a csajt, és vége! tapasztalatból mondom!
14/15 anonim 

válasza:

Ha akarja, akkor akkoris szexelni fogsz ha te nem akarsz, hidd el. :D:D:D (Az én barátnőm legalábbis ilyen)
15/15 anonim 

válasza:

Nekem is egy héten belül megtörtént az első együttlét a párommal és nagyon boldogokvagyunk együtt, az esküvő, házasság van már tervben. több mint egy éve vagyunk együtt.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!