Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kérdezzem meg?

Sehogy.
Sodródj az árral, lesz ami lesz.
Ne azzal indíts, hogy: "akkor most dugunk?"
Aminek jönnie kell, az jönni fog, ha nem lesz semmi csak alvás akkor annak kellett jönnie...

2x találkoztatok összesen?
Szerintem, ha ő is akarja nem kell "rávenned finoman"! :)
Tévhit, hogy a fiú kezdeményez, a lány mindig előre tudja mi lesz az éjszaka kimenetele ( Baba! Na jó csak vicceltem.. :) )! ;)
Miközben belemerültök a csókokba (már ha belemerültök), kérdezd meg, hogy szeretné-e, ha tovább mennétek egy "kicsit".
A lány hidd el, tudni fogja mit szeretnél! :)
24/L

hát nemtudom azért ennyre kanos én se szoktam lenni....
de nekem volt egy éjszaka amikor fekszünk már agy 3 óráj a sötétbe a csaj megszólal:na mikor dugunk már?:D mondom én csak a parancsra várok

Akkor ha már egyikőtök sem szűz akkor nem lesz olyan, hogy a másik nem akarja( báris nekem ilyen még nem volt).
De nem kell ezt megkérdezni, hogy akarja-e vagy nem, csak amikor befeküdtök az ágyikóba, mittomén tv-t néztek, csókolóztok, közben simogatod a hasát, lábát, combját, közelitesz a p*nájához és ha ellenkezik akkor még nem akarja. esetleg megpróbálhatod mégegyszer és ha akkor sem, akkor rá is hagyhatod, akkor nem lesz belőle semmi, akkor az azt fogja jelenteni, hogy még nem akarja.
De ha meg azt mondod, hogy ős is akarja akkor meg jön magától, gondolj arra, hogy nem először csinálod, meg ő sem és egyszer csak azon kapod magad, hogy kialakult a póz és már csináljátok is!
19/F
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!