Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A menstruáció az minden hónap...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A menstruáció az minden hónap elejen jön meg? Vagy akinek megjött 14 éves korában pl a hónap közepen onnan ismétlődik havonta?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 22:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem. A menzesz első naja és a követező menzesz első napja közötti idő állandó (rendszeres ciklus esetén).

Tehát attól, hogy egyik hónapban mondjuk 1.-én jön meg, attól még előfordulhat, hogy ugyanannak a hónapnak a végén is megjön (pl. 28 napos ciklus esetén).

Meg ugye a hónapok sem egyforma hosszúak.

Az első menstruáció után általában nem áll be azonnal, hanem még párhónapig, évig rendszertelen.

2011. aug. 8. 22:34
 2/4 anonim ***** válasza:

igen, mindiig onnan ismétlődik. de ez sem tgeljesen igaz, mert nekem egy november 2.-ai napon jött meg, múltkor meg június 30-án jött meg, azelőtt pedig június 10. tehét változó.

különben nekem ilyen 32-40 nap között jön meg többnyire, de a júniusi hónapban lelki trauma ért, ezért volt 20 nap csak közte.

remélem, segítettem! :)

2011. aug. 8. 22:34
 3/4 anonim válasza:

mindenkinek máskor jön meg,ez nem köthető mindenkinek hónap elejéhez...van akinek 3-án jön meg,van akinek 15-én,és olyan is van akinek 25-én....de olyan is van,hogy úgy jön meg,hogy egyik hónap vége,másik elejébe benyúlik"...átlagosan 25-30 nap telik el két vérzés között,de ha még csak most jött meg,akkor ingadozhat kb1,5 évig is....nekem tavaly jött meg,és volt,hogy 1 hónap kimaradt,most júliusban pedig 2x is megjött....1x hónap eleén,egyszer pedig 28-án....eléggé meglepődtem,de elvileg ez normálius:)

14/L

2011. aug. 8. 22:41
 4/4 anonim válasza:
atyaég! ezek a válaszok. amenstruáció 28 naponként jön meg ha már beált redszeresen. tehát amikor megjött először rászámolsz 28 napot és akkor fog -kéne megjöjjön.
2012. máj. 29. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!