Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A menstruáció az minden hónap elejen jön meg? Vagy akinek megjött 14 éves korában pl a hónap közepen onnan ismétlődik havonta?

Nem. A menzesz első naja és a követező menzesz első napja közötti idő állandó (rendszeres ciklus esetén).
Tehát attól, hogy egyik hónapban mondjuk 1.-én jön meg, attól még előfordulhat, hogy ugyanannak a hónapnak a végén is megjön (pl. 28 napos ciklus esetén).
Meg ugye a hónapok sem egyforma hosszúak.
Az első menstruáció után általában nem áll be azonnal, hanem még párhónapig, évig rendszertelen.

igen, mindiig onnan ismétlődik. de ez sem tgeljesen igaz, mert nekem egy november 2.-ai napon jött meg, múltkor meg június 30-án jött meg, azelőtt pedig június 10. tehét változó.
különben nekem ilyen 32-40 nap között jön meg többnyire, de a júniusi hónapban lelki trauma ért, ezért volt 20 nap csak közte.
remélem, segítettem! :)
mindenkinek máskor jön meg,ez nem köthető mindenkinek hónap elejéhez...van akinek 3-án jön meg,van akinek 15-én,és olyan is van akinek 25-én....de olyan is van,hogy úgy jön meg,hogy egyik hónap vége,másik elejébe benyúlik"...átlagosan 25-30 nap telik el két vérzés között,de ha még csak most jött meg,akkor ingadozhat kb1,5 évig is....nekem tavaly jött meg,és volt,hogy 1 hónap kimaradt,most júliusban pedig 2x is megjött....1x hónap eleén,egyszer pedig 28-án....eléggé meglepődtem,de elvileg ez normálius:)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!