Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek ha a barátnőtök lenyeli?
én szívesen kipróbálnám hogy milyen lehet de nem tudom mit szólna a barátom az ötlethez hogy vezessem rá a dologra és milyen ízre számítsak nagyon rossz az íze
van olyan pasi aki nem szereti

Szia!
Ha már nekiállod a száddal izgatni a nemi szervét, tuti nem fog ellenkezni az ellen sem, hogy lenyeld, ha meg mégis akkor megmondod neki, hogy nyugi, tudom mi jön most. :) Ha szeret akkor nem lesz gond.
Sok szerencsét.

ez is azt bizonyítja,hogy te még nem csináltad mert tudod van előváladék.....az ugyan olyan mint ami orgazmuskor kijön csak kis mennyiségben....aki egyszer is csinálta már annak tudnia kell ezt...
de,ha annyira kiváncsi vagy akkor írj privátra és leszophatsz,ha akarod..:)

bár nem kostoltam és nem is fogom...a barátnőim szinte mindegyik azt mondta,h ugyan olyan csak sokkal több...
ha gondolod akkor kostold meg az enyémet és lesz legalább összehasonlítási alapod...:D

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!