Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretitek ha a barátnőtök lenyeli?
én szívesen kipróbálnám hogy milyen lehet de nem tudom mit szólna a barátom az ötlethez hogy vezessem rá a dologra és milyen ízre számítsak nagyon rossz az íze
van olyan pasi aki nem szereti

Hogy érted azt, hogy hogyan vezessed rá? Mivel orális szex közben te irányítasz, ezért ez nem túl bonyolult dolog. Még előzetes egyeztetés sem szükséges feltétlenül hozzá. Csak annyit kell tenned, hogy a kényeztetés végén magadhoz húzod, beveszed jó mélyre, és élvezed, ahogy élvez. ;)
Egyébként én még nem hallottam olyan pasiról, akinek ne jönne be. :)

Az íze változó, attól függ hogy mit eszik, mit és mennyit iszik és dohányzik-e vagy sem. Trükökkel lehet rajta jelentősen segíteni.
Rávezetni pedig nagyon könnyű. Én még nem találkoztam olyan pasival aki tiltakozott volna. Úgyis te irányítod.
29/L

Egy tévedés!
Azt gondolni, hogy a szerelmeskedés, azon belül pedig az előjáték a vacsora része lenne!
Ez nem gasztronómiai különlegesség!
Nem azért szeretkezünk, mert valami jó ízű ételt szeretnénk enni.
A szeretkezés része a jó előjáték, ahol őszintén befogadjuk a szerelmünket. Ha feltétlenül elfogadjuk a kedvesünket, akkor ezek a kérdések fel sem merülnek, hiszen mindenestől szeretjük őt.

Drága kérdező!
Te valami 12 éves kislány lehetsz aki nagyon kiváncsi a spermára......egyrészt furcsállom azt,hogy nem tudod mien az íze ..tehát te még nem cumiztál.....a másik,ha még nem cumiztál akkor mért pont a lenyeléssel akarsz kezdeni?....mindenesetre a kérdésed furcsa és nem őszinte.....
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!