Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömnek nagyon kicsik a mellei ezt hogy közöljem vele? Engem zavarnak a kicsi mellek és ezért közölni akarom vele hogy neki kicsik a mellei?

ma 00:28
Te is a káromkodások meg a mocskolódás helyett inkább helyesen írni tanultál volna meg! Nem gyanús a beíráskor az a sok piros hullámos aláhúzás?! Az nem dekoráció ám!
Szegény srácot eléggé leoltjátok, pedig neki is vannak vágyai. Nagyon átestetek a ló túloldalára!!!! Azt hiszitek hogy a "nem a külső számít" jelentése az hogy a külső nem számít, pedig ez nem így van!!!!!
Igenis számít hogy mekkora egy nő melle, akár barátnő, akár nem! Nem ettől függ az illető csaj értéke ez egyértelmű, de persze hogy számít, hogy hogy néz ki! Senki nem mondta hogy erről ő tehet!!!! De ennyi erővel a szépségkirálynő választásra is bemehetne minden bányarém az "Ő erről nem tehet" kitétel alapján!!!
Ha a csávót zavarja a kicsi mell, joga van megmondani. Egy kapcsolat alapja amúgyis az őszinteség! Mi értelme ha elhallgatja? Attól még nem fogja elfelejteni!
Mindenkinek vannak igényei a párjával kapcsolatban és ezek mind a kapcsolat erősségét szolgálják. Mert végülis ki akarna együttmaradni egy olyan emberrek akire ha ránéz akkor csak csóválgatni tudja a fejét.
Egy dolog a szeretet és a szerelem és egy másik, hogy mit vált ki ha ránézünk a másikra.
Miért kell ennyire agresszíven támadni? Szerintem a srác nem jelentette ki hogy emiatt nem szeretné őt, vagy kevesebbnek tartaná!!!
Azért kicsit magatokba nézhetnétek! Habzó szájjal képesek vagytok anyázni, de az már nehezen megy hogy életszerűen értelmezzetek egy kérdést! Nem gondoljátok hogy ez egy kicsit erős?!

JA az véletlenül kimaradt, hogy az őszinte beszélgetésnek egyáltalán nem kell mellőznie a tapintatot!!!
Szóval ha beszélsz vele ne azt mondd hogy kicsi a melle, mert ezt valószínűleg ő is tudja. Inkább csak beszélgessetek a melleiről, ha adódik alkalom és kérdezd meg hogy elképzelte-e már hogy nagyobbak lennének. Vagy kérdezd meg, hogy mit csinálna ha holnapra megnőnének. Ha pozitív érdeklődést mutat eziránt, akkor esetleg helyeselhetsz, de az önbecsülése fontos ezért megerősítést is kell adnod. Pl hogy persze ha nagyobbak is lennének akkor csak akkor fogadnád el ha ilyen formájúak maradnának mert valóban nem nagyok de eszméletlen formásak és szépek! Ezzel közlöd a véleményedet de nem csak elveszel azáltal hogy a vágyaiddal feljebb teszed a mércét, de adsz is egy nagyobb megerősítést neki.
Az alapszabály nálam pl az, hogy olyannal nem dícsérek ami nem igaz. Ha valami nem tetszik akkor azt inkább nem dícsérem. Pl. volt egy barátnőm aki eszméletlen volt az ágyban só s€gge volt és a világ legszebb női lábain állt. Olyan vadmacska volt hogy bármikor meg tudott őrjíteni és nekem tetszettek a mellei is, bár kicsit lógtak.
Sosem dícsértem az arcát és sosem mondtam neki hogy milyen szép nő, mert nem volt az. A szemei alatt sötét táskák voltak és az arca is érdekes volt. Minden mást dícsértem és mondtam neki hogy milyen jó nő és micsoda szerető, de ami nem volt igaz azt nem mondtam!
Általában a reális képpel tartozunk a másiknak, ...ha kéri. Abból ugyanis semmi hasznunk nem lesz ha elfedjük az igazságot a másik elől, de nem szabad azt sem hagyni hogy folyton értékelési versenybe torkolljon ez a dolog!

ma 00:06
Te, aki azt a hosszút írtad!!
Kíváncsi lennék, hogy nézel ki :D Te is egy hülye barom vagy..mellesleg ÜLJ LE EGYES ;)

"Mindenkinek vannak igényei a párjával kapcsolatban és ezek mind a kapcsolat erősségét szolgálják. Mert végülis ki akarna együttmaradni egy olyan emberrek akire ha ránéz akkor csak csóválgatni tudja a fejét. "
Igen, de valószínűleg tudta már akkor is, hogy milyenek lehetnek a mellei mikor még nem vetkőzött le. hidd el , ezt le lehet vágni még melltartón keresztül is. Ez kb olyan, hogy ki van húzva valakinek a szeme szemceruzával, de nem nehéz elképzelni szemceruza nélkül a szemét, hogy vajon milyen lehet. Csak egy kis képzelőerő kell.
Na meg a másik az, hogy ha szereti valóban akkor úgy szereti az összes hibáival együtt ahogy van. Így kéne lennie, tudod kompromisszum.. Gondolom azért a kérdező sem tökéletes. Neki is biztos vannak hibái.

"Ha a csávót zavarja a kicsi mell, joga van megmondani. Egy kapcsolat alapja amúgyis az őszinteség! Mi értelme ha elhallgatja? Attól még nem fogja elfelejteni! "
Joga van elmondani, és ezzel még is mit ér el?
A csajnak maximum még nagyobb komplexusai lehetnek, ha csak nem erős személyiségben, bár a kis mellűeknek alapból nehezebb elfogadniuk magukat úgy ahogy vannak, és akkor még a saját barátja is jönne ezzel, hogy hát drágám neked nagyon kicsik a melleid:S' zavarba ejtő fejjel.
Vagy ezt még is hogy képzelte el?Hogy hogy mondja el? mit akar mondani? Ha akar a kérdező válaszolhat rá.

tegnap 19:54
Szeretném bejelenteni hogy te vagy a hülye barom és kétlem hogy neked lenne alapod kioktatásra!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!