Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömnek nagyon kicsik a mellei ezt hogy közöljem vele? Engem zavarnak a kicsi mellek és ezért közölni akarom vele hogy neki kicsik a mellei?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 21:33
21/67 anonim 

válasza:

Látom, 18, de kb egy 13-14 éves szintjén ragadtál meg.
22/67 A kérdező kommentje:
azér járok vele mer szeretem csak ezt nem nagyon birom bene de mar 2 honapja vagyok vele.. de ti ezt nem ertitek... edig meltarto volt rajta most feküttünk le
2011. aug. 8. 21:41
23/67 anonim válasza:
inkább szerettesd meg vele te nyomorék, ne közöld hogy kicsik, sztem erre ő is rájött;)
24/67 anonim 

válasza:

de mi értelme közölni vele h kicsi a melle? mit tud akkor csinálni? sztem ő is tisztában van vele, nem értem minek megmondani. nem tud változtatni. vagy azt akarod mondani h ha nem tesz be szilikont akkor szakítasz vele? annyira hülye vagy:D
25/67 anonim 

válasza:

Na szerencsétlen. Odaadta magát neked 2 hónap után, és akkor kell koppannia h. egy ekkora Bu*za fas*z vagy?
Szerencsétlen csajszi
26/67 anonim 

válasza:

De agyilag 14 vagy. Ha egy kicsit is tiszteled vagy szereted azt a lányt, akkor mondd meg neki, hogy jobbat érdemel mint te. Te pedig menj, és keress egy D-s mellű plázakurwát, akinek kb annyi agya van mint egy amőbának. Az illik hozzád.
27/67 anonim 

válasza:

Akit igazán! szeretünk azt elfogadjuk a hibáival együtt úgy ahogy van , akár kicsi a f@sz@ akár kicsik a mellei..
28/67 anonim válasza:
ha igazán szeretnéd, nem lenne baj a kis mell..pff
29/67 anonim 

válasza:

Basszus, te a csajt szereted vagy a melleit, amit idáig melltartóban hordott??
Ajánld fel neki, hogy kifizeted a mellplasztikát és remélem szájon vág.
Legközelebb ha ismerkedsz, akkor kérdezd meg a lány mellméretét, de ilyen hozzáállással a dolgokhoz pár év múlva örülnél egy kis mellű lánynak is.
30/67 anonim 

válasza:

Na mivan magatokra vettétek?:D Szerintem a kérdező már feltett itt egy 12 cm a f*szom ez gáz? Kérdést és jól leoltották. Most meg Bosszút áll! :D
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!