Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves kapcsolatban is ugyanúgy kívánjátok a szexet, mint az elején?

Férfi vagyok...
Az illatom is férfias.... de ez most mellékes. :)
A lényeg hogy a szexet 4 év után is ugyanúgy kívánom az aszzonyt ellenben már nem annyira de neki ebben oroszlánrésze van az elhízásnál sokkal nagyobb gondot kitevő hozzáállásával!

Mi 4 éve vagyunk együtt és ugyan csökkent az együttlétek száma,de szerintem sokkal minőségibb lett a szex. Az elején minden nap csináltuk,volt,hogy többször is,kb ,mint a nyulak,mostanában a heti 3-4 az átlag. A párom többször is szeretné,de nekem bőven elég ennyi. Elképzelhető,hogy nálam is a fogamzásgátló kavart be,de azért szerencsére nem csökkent nullára a libidóm így sem.
19/L

Mi 3 és fél éve vagyunk együtt, mi is együtt lakunk es mi is egyetemisták vagyunk. Az a véleményem, hogy ha ilyen problémákba ütközöl, hogy fáradt vagy, akkor komolyabban meg kéne vizsgálni a kapcsolatotok érzelmi oldalát. A vizsgaidőszak ilyen téren nekünk is húzós, de ha kölönösebb ok nélkül kibóvókat keresel, akkor ott baj van.
20/L
U.I.: a tabletta tényleg rontja a libidót, de egyéb káros hatásai is vannak. Azt tanácsolom, hagyd abba, amilyen hamar csak tudod (tapasztalatból írom, fél éve szenvedek a mellékhatésok miatt).

tegnap 22:40
Na persze!
Én pl imádom a sertés pörköltet mert az isteni finom. NAmost a te véleményeddel egyezően, ezek szerint akkor is imádni fogom, ha túl sós, vagy úl sótlan, túl híg, színtelen, lesz esetleg megég benne a hagyma, megbarnul a paprika, a hús rágós lesz...stb.
Ha beleszeretünk valakibe, nem biztos hogy azt az új és más embert is annyira fogjuk szeretni, esetleg kívánni akivé a párunk válik, legfőképp az önhibájából!
Láttam olyan 52 éves nőt akit bármikor simán megdöntenék, és vannak nők akik nem savanyodnak be pár tíz év alatt. Ellenben ha a csaj elhagyja magát és a szexi szőke helyett egy nyavajgós rozmár lesz belőle akkor megtörik a varázslat!
Ezen nincs mit szépíteni, és ez már ezer bocs, de... NEM AZ ÉN HIBÁM!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!