Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több éves kapcsolatban is ugyanúgy kívánjátok a szexet, mint az elején?
Figyelt kérdés
Főleg a nők válasza érdekelne!Milyen gyakran csináljátok???2011. aug. 8. 21:06
2/16 A kérdező kommentje:
Mi lehet az oka?? és mennyire csökkent le az eggyüttlétek száma?
2011. aug. 8. 21:10
3/16 anonim 

válasza:

Nagyon jó a kérdés.
Nem. Nálam évek után szinte teljesen megszűnt az ez irányú vonzalom, ugyanis annyira tele volt a tököm azzal az agyatlan fruskával, hogy az a tény se javított semmit a helyzeten h. k***a jól nézett ki.
Majdhogy nem bottal se értem volna hozzá.
Értelem szerűen annyi is lett a dolognak.
4/16 anonim 

válasza:

Csökkent az együtt létek száma, de nem azért, mert nem kívánnánk egymást. Összeköltöztünk, dolgozunk, kevés az időnk, fáradtak vagyunk, általában csak hétvégén van rá energiánk.
5/16 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem.
3 év után is majdnem minden nap szexelünk, van, hogy naponta többször is. :)
6/16 A kérdező kommentje:
Én már pár éve együtt vagyok a párommal, az elején minden jó volt, minden nap összebújtunk(gumival)amikor tudtunk. Aztán elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, attól már éreztem, hogy jóval lecsökkent a libidóm, nemrég össze is költöztünk, mindketten egyetemre járunk, én komolyan veszem a tanulást, úgyhogy nem szeretem, hogyha közben azzal nyaggat, hogy szeretkezzünk egyet. Este meg sokszor már túl fáradt is vagyok hozzá. Sajnos ő nehezen tudja megérteni, ő még mindig nagyon kívánja...mit tegyek?
2011. aug. 8. 21:23
7/16 anonim 

válasza:

Kössetek kompromisszumot, hogy pl. x óráig tanulsz aztán az övé vagy.
9/16 anonim 

válasza:

Nekem egyáltalán nem csökkentette a tabi a libidómat, sőt :) azóta még nagyobb, mivel tudom, hogy bármikor együtt lehetünk, és nem kell azon aggódni, hogy van e gumi.
10/16 anonim 

válasza:

utolsó, de mióta szeded? ha nemrég kezdted el, akkor még nem jelentkezik ez, de majd fog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!