Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, le szoktátok nyelni a fiúnak?
Figyelt kérdés
Nem émelyeg utána a gyomrotok, vagy valami hatás utána?
Először fogom, és nem akarok meglepetést. :)
2011. aug. 8. 21:06
11/18 anonim 

válasza:

Igen.
Sosem émelygek és nincs semmilyen hatás sem utána. :D Nekem az ízével és az állagával sincs semmi probléma, de ez partnerfüggő, mivel nagyban függ attól, hogy mit eszik vagy iszik aznap a párod.
Sok sikert! ;-)
12/18 anonim 

válasza:

nekem picit szokott utána fájni a gyomrom, de túlélhető:)
14/18 Kittike.e 

válasza:

Hát, nekem az első tapasztalat nem volt valami finom.. de még most se :D elkap a hányinger mindig, de amugy iszok rá és kész.. :D meg nem is kell lenyelnni.. köpdki ki neki.. csak ne olyan feltünően.. :D
15/18 anonim 

válasza:

Ne nyeld le! Én utána mindig rohantam a wc-re hányni!
16/18 anonim 

válasza:

Nem nyelem, szerencsére van annyi eszem, hogy nem lehet minden gusztustalan baromságra rávenni.
17/18 anonim 

válasza:

én is leszoktam nyelni..
de nem kell azt ízlelgetni.. hanem lenyelni bő nyállal és kész..
de te majd magadnak kitapasztalod : )
18/18 anonim 

válasza:

Hát találkoztam már fura ízekkel életemben, de hálisten hányni még nem kellett.
A pároméval viszont nincs semmi gond. Én semmi utóhatást nem észleltem még.
Sok sikert! :-)
29/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!