Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Milyen spéci technikával szoktátok kiverni?
Figyelt kérdés
kort is írjatok légyszi2011. aug. 8. 19:44
1/4 anonim 

válasza:

Nem szoktam...
Az egyik pályaudvaron Budapesten van egy tábla, azon van egy lyuk, ami fölé az van írva, hogy aki bedugja az nem ússza meg szárazon!
Hát én egyszer bedugtam, és mire kihúztam 6x elélveztem!
próbáld ki!
2/4 anonim 

válasza:

mellbe hányom magam, aztán a falra szarok, szájbapisálom magam és utána az egészet összekeverem és rárakom a farkamra
3/4 A kérdező kommentje:
normálisat is tudtok?
2011. aug. 8. 20:43
4/4 stikkes 

válasza:

Nincs spéci technika! Csak a két kéz... Ha uncsi, vegyél guminőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!