Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem ingerli a makkom ha szop a barátnőm, mit tegyek?
Olyan problémába ütköztünk, hogy tegnap csodálatos dolog történt, elvesztettem a szüzességem. Barátnőm már nem volt az. Nagyon odaadó volt, orálisan is próbálkozott. Nekem meg kicsit inkább kellemetlen volt, mint felemelő. Próbálkozott kézzel is, az is inkább kellemetlen, stzegény fél óráig váltva a technikákat szenvedett (célja volt hogy így kivégez), nem mentem el, csak már aktus közben. (ez már a második menet volt, az első az a misszionárius normális, mert tudta, h szűz vok). Valamit tudtok tanácsolni? A másik para az ,hogy arra kért, hogy ha már nem tud szájjal kielégíteni, verjem a szájába... na ez mi? persze nem tettem, de ez egy csajnak mirt jó? undorító...
18/f

Orális szexxel nehéz elélvezni???
Hát kívánom hogy találj egy tehetséges lányt, aki nem csak szopogatja a farkadat, hanem ért is hozzá. Egy tehetséges lánnyal hatalmasat lehet élvezni orális szexxel. Ha nem sikerült, akkor rég rossz.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!