Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nem ingerli a makkom ha szop...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem ingerli a makkom ha szop a barátnőm, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Olyan problémába ütköztünk, hogy tegnap csodálatos dolog történt, elvesztettem a szüzességem. Barátnőm már nem volt az. Nagyon odaadó volt, orálisan is próbálkozott. Nekem meg kicsit inkább kellemetlen volt, mint felemelő. Próbálkozott kézzel is, az is inkább kellemetlen, stzegény fél óráig váltva a technikákat szenvedett (célja volt hogy így kivégez), nem mentem el, csak már aktus közben. (ez már a második menet volt, az első az a misszionárius normális, mert tudta, h szűz vok). Valamit tudtok tanácsolni? A másik para az ,hogy arra kért, hogy ha már nem tud szájjal kielégíteni, verjem a szájába... na ez mi? persze nem tettem, de ez egy csajnak mirt jó? undorító...

18/f

2011. aug. 8. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
62%
Gratulálok testvérem csatlakoztál a férfitársadalomhoz
2011. aug. 8. 18:10
 2/13 anonim ***** válasza:
az első pár alkalommal nem biztos hogy el tudsz menni... szokni kell és ellazulni. Ha meg szeretné hogy az arcára vagy szájába élvezz az nem undorító hanem hízelgő
2011. aug. 8. 18:11
 3/13 anonim válasza:
88%
örülj neki hogy engedi a szájába xD kevésláyn engedi...
2011. aug. 8. 18:17
 4/13 anonim ***** válasza:
80%

Idevág:

Isten tartsa meg jó szokását!

2011. aug. 8. 18:27
 5/13 anonim ***** válasza:
kérdésedre válaszolva - nem úgy mint az álló p.csű válaszolók - azért lehetett kellemetlen, mert ha az első aktus kielégítő volt, akkor nem árt 2-3 óra szünet a második előtt, különben lehet, hogy egy kicsit kellemetlen érzés lesz ha ingerlik a szerszámot. Velem is előfordul hogy kidörzsöl kicsit a gumi, utána nem olyan jó az orál sem meg semilyen petting sem
2011. aug. 8. 18:29
 6/13 anonim válasza:
lehet az is h szarul csinálja nem? tanitgasd h hogy a jó én is azt szoktam az ujaknál :D
2011. aug. 8. 18:36
 7/13 anonim ***** válasza:
ha az én barátnőm külön kérné hogy élvezzek rá, annak nem igen örülnék. és mivel 1. menet volt érdemes utána várni mint már mondták 1-2 órát, mert gondolom nagyon felizgultál. És első alkalommal rögtön orálissal kezdeni... meg kell szokni, el kell lazulnod "természetessé" kell hogy válljon.
2011. aug. 8. 19:12
 8/13 A kérdező kommentje:
beszéltem vele is erről. azóta volt 1 nap pihenő, ma is megpróbáltuk, egyszerűen nem annyira jó ha a makkomhoz ér a nyelvével/kezével. de az se jó ha én érek hozzá. lehet valami betegségem van, mennyek dokihoz?
2011. aug. 8. 19:13
 9/13 anonim ***** válasza:

Lazulj el teljesen szokd meg a párod...

nem kötelező szopnia..

Most későn mész el,ha meg megszokod 5perc alatt:D

azsem lesz jobb

2011. aug. 8. 19:23
 10/13 anonim ***** válasza:
mit tegyél.. mi a f.szé itt kérdezed, szerinted erre van megoldás? Igen, van. Beszéld meg vele, hogy máshova koncentráljon, ennyi. Nem egyszerűbb, ha máshogy szop le, mint, hogy itt gubbadsz 3 napig, és értelmes választ se kapsz, mert nincs!?!
2011. aug. 8. 20:22
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!