Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy több szexre vágyom, anélkül hogy megbántanám?

Figyelt kérdés
barátommal lassan egy éve együtt vagyunk és az elején meg is volt a heti 2-3 szex de most már jó esetben is csak heti egy van, és ez nekem nagyon kevés. Előző kapcsolataimban én megszoktam a napi 1-2 alkalmat. Meg szeretném mondani neki, hogy több szexet szeretnék, de nem akarom megbántani, meg hogy azt érezze hogy ő nem elég nekem. Meg másfelől attól is félek, h kiakad és közli h neki ez bőven elég:/ Szóval légyszi akinek volt már hasonló problémája vagy csak tud valami jó megoldást, az segítsen:)
2011. aug. 8. 14:20
1 2
 11/20 anonim válasza:
Dugj mással,őt meg szopogasd.
2011. aug. 10. 16:40
 12/20 anonim ***** válasza:

fúúúú , nekem eddig mindig a barátnővel volt ilyen gond. :D

Már az elején is csak ilyen heti 1-2 alkalmak voltak, aztán meg úgy kellett kérlelni őket, hogyha nem akartál minden nap hokizni... Pedig ki voltak elégítve rendesen.

Amúgy ennek nem lehet mit csinálni. Mert ha még valahogy rá is veszed a párod, hogy többet csináljátok, neki inkább kényszer lesz, mint móka, aztán meg azon kapjátok magatokat, hogy egyikőtöknek sincs kedve az egészhez. És vége.

2011. aug. 10. 16:50
 13/20 anonim ***** válasza:
ne mond... inkabb mutasd meg neki... ugysem fog ellenkezni
2011. aug. 10. 17:15
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
hééj te fijúúúúú gyereee máán idee tee...há mi van???baccá baccát többeeeeet:D:D:D:D:D
2011. aug. 10. 17:43
 15/20 anonim ***** válasza:
szinte magamat hallom. mikor elvégeztem a gimit nyáron apám és anyám kiment külföldre dolgozni és otthon voltam. a barátnőmmel szinte az egész nyarat a szexel töltöttük, de aztán jött az egyetem és havi 1re csökkent ami nekem nagyon kevés volt. próbáld meg a szünnapján elcsábítani nagyon jól és utána már magától keres majd
2011. aug. 10. 17:46
 16/20 anonim ***** válasza:
nekem az nem tetszik, hogy amikor te kezdeményezel, ő hagyja hogy lesz*pd, ő meg nem tesz semmit. Nekem ez olyan férfiatlan... 22 évesen az ember ne legyen a szexhez fáradt, vagy akkor ne hagyja azt se a kedvesének! mint aki nem kíván vagy nem szeret eléggé.
2011. aug. 10. 18:48
 17/20 anonim ***** válasza:

1. Húzd magadra vagy lovagold meg amikor kívánod!

2. Ha elutasít akkor mondd meg neki kerek perec!!!!

3. Ha azt mondja hogy ennyi elég azzal semmi sincs elintézve!!! Egy kapcsolatban kölcsönösségnek és törődésnek kell lennie, így ha ezt válaszolja akkor sz@rik rád! Azonnal hagyd ott!!!

4. Ha nem viszonozza, és nem is gondol rád, akkor vagy öntelt f@szkalap aki azt hiszi hogy ez elég neked, vagy lesz@rja a te igényeidet! Az ilyen alapvető dolgokbani egyoldalúság önző taplóság!!!! Azonnal hagy ott! Úgyis csak megcsalnád!

5. A kedd és a péntek estéim szabadok, úgyhogy ha nem akar téged akkor beírhatlak fél hétre. :)

2011. aug. 10. 19:02
 18/20 Pinocchio ***** válasza:
Utolsó:te aztán nem laca-facázol:)Mintha fodrászhoz jelentkezne be.XD
2011. aug. 10. 19:59
 19/20 stikkes ***** válasza:
54%
Nem létezik, hogy egy normális férfi ne akarjon mindig dugni!
2011. aug. 10. 22:07
 20/20 anonim ***** válasza:
Ráhajtanék!
2011. aug. 10. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!