Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy több szexre vágyom, anélkül hogy megbántanám?

Figyelt kérdés
barátommal lassan egy éve együtt vagyunk és az elején meg is volt a heti 2-3 szex de most már jó esetben is csak heti egy van, és ez nekem nagyon kevés. Előző kapcsolataimban én megszoktam a napi 1-2 alkalmat. Meg szeretném mondani neki, hogy több szexet szeretnék, de nem akarom megbántani, meg hogy azt érezze hogy ő nem elég nekem. Meg másfelől attól is félek, h kiakad és közli h neki ez bőven elég:/ Szóval légyszi akinek volt már hasonló problémája vagy csak tud valami jó megoldást, az segítsen:)
2011. aug. 8. 14:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Támadd le, csábítsd el:)
2011. aug. 8. 14:23
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
"Drágám, több szexre vágyom." Kb. így.
2011. aug. 8. 14:23
 3/20 Segítségvok=) ***** válasza:
42%
Figyejíí má' ide.. Nem vajok kielégítve szexuálisan hey.. kb igy
2011. aug. 8. 14:24
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen meg kell beszélnetek, hogy neki elég-e, megunt-e téged, vagy más problémái vannak, ami miatt nem gondol a szexre? Neked el kell mondanod neki, hogy szeretsz vele lenni, élvezed az ágyban töltött perceket és ki vagy éhezve egy kiadós szexelésre.

Szerintem ez a legjobb, amit tehetsz szavakkal. Különben pedig csak támadd le, kényeztesd és ülj rá. El fogja felejteni a problémáit arra a fél órára :)

2011. aug. 8. 15:13
 5/20 anonim válasza:
79%
Én is ugyanebben a helyzetben vagyok de mi már havi 1 nél tartunk.
2011. aug. 8. 15:44
 6/20 anonim ***** válasza:
80%
Kezdeményezz, lehet, hogy nem tudja ezt az igényed.
2011. aug. 8. 16:03
 7/20 anonim ***** válasza:
korotok?am izgasd fel mert ez nem állapot.először próbáld meg azt elérni,hogy ő akarjon többet.
2011. aug. 8. 16:40
 8/20 A kérdező kommentje:
ő 22 én 18. az a gond h én ugye többször is akarok szexet, és kezdeményezek is, de ebből csak az lesz h hagyja h leszopjam és akk elmegy a számban és eszébe se jut h esetleg szexelhetnénk, vagy hh ő is viszonozhatná ezt:/:S
2011. aug. 8. 18:37
 9/20 anonim ***** válasza:
Amúgy egyetértek az előzőkkel, hogy igen is érvényesítsd az akaratod, de mondjuk azt is jó lenne tudni, hogy egyetemre jár, vagy már dolgozik, mert ha más problémái vannak, azok is okozhatnak gondot a szexuális étvágyban, meg ha az ember dolgozik, főleg esetleg fizikai munkát, néha a munka után semmire sincs ereje. Szerintem előbb beszélj vele, és ha tényleg van ilyen oka, hogy munkahelyi probléma, akkor ne erőltesd a dolgot, mert lehet akkor csak arra vágyik, hogy vele légy. Tapasztalat, nekem is volt olyan időszakom, nő létemre, pedig én is szeretem a szexet, hogy egyszerűen nem volt kedvem hozzá, fáradt voltam, meg ilyenek. Van ilyen, lehet hogy most egy kis hullámvölgyben vagytok, de majd csak elindultok újra a csúcs felé, és a barátodnak is megjön a kedve a több hancúrhoz.
2011. aug. 8. 19:20
 10/20 anonim ***** válasza:

ma 16:40-vagyok

amit az elöttem szóló mondott az mind igaz,de ha nincs ilyen gondja a pasidnak akkor vedd kézbe dolgot,és ne csináld neki addig elmenjen,vagy elötte csinálja ő neked orálisan,vagy valami.és nyisd ki a szád ne maradj csöndbe persze nem azt mondom,hogy állandóan nyavajogj,de adj hangot a gondodnak,mert ez alapján a faszi,egy önző tirpák.és nézz utána neten.......mondjuk új pózok,szerepjátékok,vagy másik hely,vagy szabadban,tehát legyen változás az egész dologban,esetleg izgalom,mert az is lehet hogy ellaposodott számára.

remélem tudtam segíteni.a koromat nem írom mert akkor gondolom sokan belekötnének hogy ennyi idősen milyen tapasztalatom lehet hogy itt osztom az észt,és gondolom téged is befolyásolna.de a lényeg hogy sok sikert,és még ha valami eszembe jut akkor majd írok.

?/F

2011. aug. 8. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!