Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki hogy több szexre vágyom, anélkül hogy megbántanám?

Mindenképpen meg kell beszélnetek, hogy neki elég-e, megunt-e téged, vagy más problémái vannak, ami miatt nem gondol a szexre? Neked el kell mondanod neki, hogy szeretsz vele lenni, élvezed az ágyban töltött perceket és ki vagy éhezve egy kiadós szexelésre.
Szerintem ez a legjobb, amit tehetsz szavakkal. Különben pedig csak támadd le, kényeztesd és ülj rá. El fogja felejteni a problémáit arra a fél órára :)

ma 16:40-vagyok
amit az elöttem szóló mondott az mind igaz,de ha nincs ilyen gondja a pasidnak akkor vedd kézbe dolgot,és ne csináld neki addig elmenjen,vagy elötte csinálja ő neked orálisan,vagy valami.és nyisd ki a szád ne maradj csöndbe persze nem azt mondom,hogy állandóan nyavajogj,de adj hangot a gondodnak,mert ez alapján a faszi,egy önző tirpák.és nézz utána neten.......mondjuk új pózok,szerepjátékok,vagy másik hely,vagy szabadban,tehát legyen változás az egész dologban,esetleg izgalom,mert az is lehet hogy ellaposodott számára.
remélem tudtam segíteni.a koromat nem írom mert akkor gondolom sokan belekötnének hogy ennyi idősen milyen tapasztalatom lehet hogy itt osztom az észt,és gondolom téged is befolyásolna.de a lényeg hogy sok sikert,és még ha valami eszembe jut akkor majd írok.
?/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!