Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti mennyire szerettek puncit nyalni? Az esetleges szag/íz nem zavar benneteket (persze, mosdunk, de van vmi jellegzetes szag)?
Szia én szeretek persze ha a csaj is szeret szopni
Annélkül énse csinálok semmi egyebet
Miért zavarna? Normál esetben beindít egy férfit az illata...
Japánban és több országban a férfiak jelentős összegeket fizetnek a használt bugyikért.
Szerinted csak messziről nézegetik?
Hát, én kimondottan nem szeretek puncit nyalni!
Mielőtt valami troll beszólna nekem, nem vagyok meleg!(sajnos szokás ilyen beszólásokat tenni)
A szaga, íze, és lelankad tőle :S
Szeretem a nőket, de valamiért a punci sosem tetszett.
Én fogkrémet szoktam használni barátnőm azt mondja hogy sokkal jobb mert nem büdös nincs kellemetlen íze és kellemesen zsibbaszt egyedül az a hátránya hogy kezdetben iszonyatosan éget viszont a meleg víz segít ha folyamatosan engeded rá pár perc múlva már azt se érzed hogy rajta van e vagy sincs persze attól még le kell mosni.. és ugyan ilyen véleményem van barátnőmééről ..stb
ui: mindig megfürdök akció ellőtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!