Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Fiúk! Ti mennyire szerettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Ti mennyire szerettek puncit nyalni? Az esetleges szag/íz nem zavar benneteket (persze, mosdunk, de van vmi jellegzetes szag)?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 14:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát nem nagyon van jellegzetes szag ,de ha van akkor sem zavar.
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia én szeretek persze ha a csaj is szeret szopni

Annélkül énse csinálok semmi egyebet

3/9 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok!

21f

2011. aug. 8. 14:04
 4/9 gr. Shadow ***** válasza:
Kár hogy nem lehet dobozolva is kapni az ízét és az illatát! :-)
2011. aug. 8. 14:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Miért zavarna? Normál esetben beindít egy férfit az illata...

Japánban és több országban a férfiak jelentős összegeket fizetnek a használt bugyikért.

Szerinted csak messziről nézegetik?

2011. aug. 8. 22:59
 6/9 martinka000 válasza:
Hát figyelj, én anélkül is csinálom, hogy less**na a bnőm. Mert élvezi és jó érzés látni utána őt, ahogy orgazmusa volt. Ráadásul most hétvégén 2x is orgazumsa volt reggel, mert felébrresztettem vele. :) Szeretem. Szaga? Illata?.Nem nagyon van. Inkább a nedv, am közben kijön belőle :) Azt nyalni is jó, nem a saját nyáladdal nedvesíteni. :)
2011. aug. 10. 01:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek puncit nyalni!!! A legjobb ilyen időben este fürdés előtt kinyalni egy jó izzadt puncit, de az a legjobb, hogy ha rendesen érezni lehet rajta a pisit! Én azt szeretem, hogy ha jó büdös!!! És persze jó szőrös is!!! Persze nem úgy értem, hogy van valamilyen fertőzése, vagy gomba, hanem egészséges, de az egésznapi izzadtságtól és a pisitől jó büdös!
2011. aug. 24. 11:38
 8/9 anonim válasza:
91%

Hát, én kimondottan nem szeretek puncit nyalni!

Mielőtt valami troll beszólna nekem, nem vagyok meleg!(sajnos szokás ilyen beszólásokat tenni)

A szaga, íze, és lelankad tőle :S

Szeretem a nőket, de valamiért a punci sosem tetszett.

2011. szept. 13. 23:25
 9/9 anonim válasza:

Én fogkrémet szoktam használni barátnőm azt mondja hogy sokkal jobb mert nem büdös nincs kellemetlen íze és kellemesen zsibbaszt egyedül az a hátránya hogy kezdetben iszonyatosan éget viszont a meleg víz segít ha folyamatosan engeded rá pár perc múlva már azt se érzed hogy rajta van e vagy sincs persze attól még le kell mosni.. és ugyan ilyen véleményem van barátnőmééről ..stb

ui: mindig megfürdök akció ellőtt

2014. ápr. 15. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!