Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szexre vágyom, de barátnőm még nem akarja mit tegyek?
Szó sincs arról, hogy nem szeretem eléggé. 1 év 1 hónapja vagyunk együtt,nem tudom, hogy ő, hogy bírja...
Petting, egymásnál alvás folyamatosan van, de a szexbe nem egyezik bele. Elhagyni nem fogom, mert imádom és ő is engem, csak azért egy normális embernek szüksége van(véleményem szerint) szexre.
Betegsége, és hozzá hasonló problémája egyikünknek sincs, nem ez az ok. Vonzódunk is egymáshoz, mivel a petting folyamatos, mint ahogy azt már írtam.
Valakinek, valami jó ötlet?:\
Hidd el beszéltünk már róla, de nincs semmi..
Én mindig arra gondolok, hogy mi történt vele 16 éves korában. Az akkori pasija kényszerítette szexre, ami nagyon fájt neki:\(így már nem szűz)
De akkor is.. Több mint egy éve vagyunk együtt, és azt mondja, hogy nem fél ettől, hogy én is ilyesmit csinálnék, és erre még gondolni se szoktam.
De fontos lenne valami megoldás.
"Szó sincs arról, hogy nem szeretem eléggé. 1 év 1 hónapja vagyunk együtt,nem tudom, hogy ő, hogy bírja... "
És ráadásul már nem is 15, hanem 20 éves. Rúgd ki a p.csába. Neki ez az állapot tökéletesen megfelel és nem is fog változtatni rajta. Ha nagyon vonzódna hozzád és szeretne, akkor már rég dugtatok volna. Nem az első nap, de nem is húzta volna eddig. Feltehetőleg kihasznál téged.
Ha annyira megviselte, akkor forduljon szakemberhez és ne táncoljon más idegein, mert ez nem normális dolog. Persze kényelmes erre hivatkozni és ez a későbbiekben is egy kifogás lesz. Ha annyira szeretné a srácot, akkor legalább fokozatosan megerőltethetné magát. Nem igaz, hogy egy év alatt nem sikerül valakiben annyira megbízni, hogy ne akarjon dugni.
De ha neked ez így jó, akkor ne hagyd el, de ne csodálkozz, hogy még öt év múlva sem akar semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!