Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti próbáltatok már virslivel önkielégítést végezni? Mik a tapasztalaitok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 13:01
11/17 anonim 

válasza:

Tapasztalataim szerint a vendégeknek mindig az a virsli ízlik legjobban, ami már megjárta a se.ggemet.
Üdv
Hot-dogos
12/17 A kérdező kommentje:
Nagyon humoros mindkettő, szakadtam xD
2011. aug. 8. 13:41
13/17 anonim 

válasza:

A virsli vékony, próbáld uborkával. Na, futás a zöldségeshez. Bár ha már ott vagy, akkor a zöldséges sráccal is próbálhatod.
14/17 A kérdező kommentje:
Igaz...de mivan ha nem srác a zöldséges? xD plusz nem akarom megcsalni a barátomat...de az uborka jöhet! nem túl kemény az?
2011. aug. 8. 13:57
15/17 k4lm0p1r1n 

válasza:

*nagyon nagy sóhaj* édes kislányom. tedd meg és rájössz... ahogy Yoda mester mondaná... Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld! ... mellesleg ez is csajonként változó, mint ahogy a csajok egyik fele szereti ha tövig nyalnak a másik fele azért rajong ha a csiklót nyalják...
16/17 A kérdező kommentje:
ez a yodás nagyon bejött :D van benne vmi ;)
2011. aug. 8. 14:00
17/17 anonim 

válasza:

Irány a szexshop és vegyél magadnak egy vibrátort, hidd el, ha nincs pasi az is nagyon jó. A virsli beléd szakadhat meg ki tudja, hogy mi történhet, és szerintem elég ciki lehet elmenni nőgyógyászhoz, hogy kiszedje a virsli bent ragadt végét, ha uborka vagy banán, akkor meg húzz rá óvszert, de én még mindig azt mondom, hogy egy vibrátort inkább, minthogy egy vegyes kereskedés teljes kínálatát végig próbáld.
24/N
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!