Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Ti próbáltatok már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti próbáltatok már virslivel önkielégítést végezni? Mik a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés
2011. aug. 8. 13:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
0%
Szúrd le magad hülye vagy rád hagyom
2011. aug. 8. 13:04
 2/17 anonim ***** válasza:
37%
Hát attól függ szerintem a sága füstlia legjobb mert nem szakad nagyon a csipőssel vigyázz de a mediterrán füszeres kiváló de a natur füstlia legjobb akkoris szerintem 3al csináld egyszerrre mert elég vékonyak , ha nem akarsz rá annyi pénzt kidobnia pennybe lehet venni dárdás virslit ami hasonlit a füstlire csak nem olyan kemény - ha végeztél ne felejtsd el megfőzni bár előtte is megfőzheted(a füstlit zacskóval együtt mert ugy jobb) utána pedig edd meg de mustárral ne az uj globus csipős kecsappal
2011. aug. 8. 13:06
 3/17 anonim ***** válasza:
57%
Nem vagyok csaj, de a virsli törékeny, és szerintem baromi gáz lehet, amikor az ügyeleten a doki szedi ki a végét...
2011. aug. 8. 13:07
 4/17 Defoxxx válasza:
73%
Ha eggyátalán kiszedi és nem a morzsit küldi be érte :D
2011. aug. 8. 13:11
 5/17 A kérdező kommentje:
Nem feltétlenül dugnám föl, a csiklón mozgatva mennyi élvezetet nyújt egy finom roppanós virsli? ;)
2011. aug. 8. 13:17
 6/17 anonim ***** válasza:
Mint férfi mondom, de nekem az a tapasztalatom, hogy a lányok fasszal élvezik a legjobban. Próbáld ki, neked is tetszeni fog szerintem.
2011. aug. 8. 13:21
 7/17 A kérdező kommentje:
Igen, van barátom, és a fasszal tényleg jó, de nem bírok várni holnapig, amikor találkozunk...addig is kellene vmi élvezet :D
2011. aug. 8. 13:23
 8/17 anonim ***** válasza:
Arra az esetre meg ott az ujjad. Ne pazaroljunk már :D
2011. aug. 8. 13:26
 9/17 A kérdező kommentje:
De az már unalmas. Változatosságra vágyom :D
2011. aug. 8. 13:28
 10/17 anonim ***** válasza:
Használd a másik kezed.
2011. aug. 8. 13:37
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!