Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerintetek megtegyem ezt? :/

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megtegyem ezt? :/

Figyelt kérdés

Az a helyzet h van egy fiú akivel neten ismerkedtem meg...kb. 1 éve beszélgetünk és eljön hozzánk a jövő héten...

2 hete pedig öngyilkos akartam lenni...és ő beszélt le róla...

arra gondoltam ezt "meghálálom" neki...ha lejönne akk gondoltam h pettingelnénk egy kicsit...és nem tudom...szerintetek megtegyem...?

de tényleg nagyon bízom ebben a fiúban...:)

2011. aug. 8. 11:41
1 2
 11/16 josek ***** válasza:
ne tedd meg, és ez az ön gyilok már bocs,, egyik héten halál másik héten petting,,, ha depis lennél eszedbe se jutna a petting gondolata, hülyeség ez az egész,, szedd össze magad, sajnálattal ló f@szt nem érsz, van elég gond , meg amugy is kiskorú vagy, menj dokihoz,, meghalni ráérsz 70-év mulva, nem kell kapkodni,
2011. aug. 8. 13:48
 12/16 A kérdező kommentje:
16 leszek decemberben...
2011. aug. 8. 14:07
 13/16 A kérdező kommentje:
amm meg már mondtam...ha nem lenne világos...nem sz.pnám le...remélem ez így világos...:DD
2011. aug. 8. 14:07
 14/16 anonim ***** válasza:

13:43-as vagyok.

Nekünk világos, viszont abban biztos lehetsz, hogy neki nem lenne az. Vagy hogy gondoltad, megmondod neki, hogy "Figyelj, kösz, hogy lebeszéltél róla, cserébe gyere, smároljunk és simogassuk kicsit egymást - de leszopni nem akarlak ám, meg többet sem"?

2011. aug. 8. 14:50
 15/16 A kérdező kommentje:
ezt már megbeszéltem vele :) nem mondott semmi olyat h...ha nem csinálod nem megyek le...vagy ilyesmi...
2011. aug. 8. 15:05
 16/16 anonim ***** válasza:

Tedd rendbe magad először fejben, és szerinted egy vadidegen nem használja ki az alkalmat simi és csókok között, ennyire naiv nem lehetsz. Sokan mondanak sok mindent, de majd ha ott leszel és te felizgattad őt és majd leteper, akkor majd meglátjuk, hogy mit szólsz hozzá, mert nem tudhatod, hogy ő valójában nem csak meg akar kefélni. Lehet a neten ismerkedtetek meg, de soha az életbe nem néztél a szemébe és nem beszéltettek személyesen. Nem tudhatod, hogy amit leírt az a valóság és nem hazugság. Előbb ezen gondolkodj el, csak egy jó tanács. Jó nyolc évvel idősebb vagyok és tapasztaltabb is szerintem pasik terén, mint te, még az is hátba tud támadni, akit a legjobb barátodnak tartasz.

24/N

2011. aug. 8. 19:43
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!