Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megtegyem ezt? :/
Az a helyzet h van egy fiú akivel neten ismerkedtem meg...kb. 1 éve beszélgetünk és eljön hozzánk a jövő héten...
2 hete pedig öngyilkos akartam lenni...és ő beszélt le róla...
arra gondoltam ezt "meghálálom" neki...ha lejönne akk gondoltam h pettingelnénk egy kicsit...és nem tudom...szerintetek megtegyem...?
de tényleg nagyon bízom ebben a fiúban...:)
Frászt akartál te öngyilkos lenni! Aki az akar lenni, az nem gondolkozik, hanem megteszi. Te csak max egy feltűnésre vágyakozó tinilány vagy, aki önbizalom-hiányos és önpusztításban éli ki magát...
Netes fiúkák lecummantása helyett inkább jöjj egyenesbe magaddal és rendezd a lelki válságodat. Amíg magaddal nem vagy rendben, addig minden szerelmi próbálkozásod felesleges és csak szenvedés lesz miatta...
Szerintem most csak a problémáidat akarod eltusolni azzal, hogy rá vetíted ki a "megmentő szerepet" és egy szexuális aktussal magadhoz láncolni. :S
A problémáidat magaddal kellene rendeznek, és utána kialakítani normális valós kapcsolatokat, és utána szexelni. Én így gondolom...
Rendben van, hogy találkoztok, mert tuti érdekes lesz, de nem kéne ilyet tenned szerintem.
Elmegy hozzád, még sohasem láttad, csak a neten irkáltatok, és te már rá is cuppannál?
Ha megteszed, hidd el nem fog megállni "petting"-nél!. Ezzel pedig egy baj van, hogy ez nem az ő hibája lesz, hanem a tiéd, mert te kezdeményeztél mindent!
Ha pedig kihasznál, megint depresszív leszel. Persze, most ezt még el sem tudod képzelni, mert kedves volt hozzád.
Másrészt, pedig úgy érzem szeretet hiányos vagy, ezért akarsz az első fiúra ráugrani aki kedves volt veled.
Tessék gondolkodni egy kicsit, aztán cselekedni!
Hány éves is vagy?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!