Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet h ettől vonzódik fiúkhoz vki?
Figyelt kérdés
Bisex srácként sokat törtem a fejem, hogy miért vonz srácokkal is. Első élményeim sráccal voltak. Arra gondoltam, hogy lehet ez ilyen ösztönös reakció. Mivel az élmény (orgazmus) jó volt fiúval ezért az ember elfogadta és megkedvelte. Mint a kutyáknál, hogy ha csinálja amit mondasz és jutalmat kap, akkor csinálni fogja. Gondolom értitek mire gondolok.2011. aug. 8. 10:46
1/10 anonim 

válasza:

Nem hiszem, hiszem, hisz ez genetikailag kódolt.Egy lánynál is ha rossz tapasztalata van, attól még nem fogja alányokat szeretni,max kevésbé bízik egy fiúban.Bár én csókolóztam már lánnyal és kipróbálnám lánnyal is,de sose tudnék szerelmes lenni egy lányba és lehet nem is élvezném annyira mint ahogyan vágyom arra h. kipróbáljam.
2/10 szamóca.. 

válasza:

cáfolat: elsőnek miért vele csináltad, holott nem az az általánosan elfogadott?
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem ha alapból vonzottak annak volt már valami oka...nem véletlenül próbáltad volna ki a fiúkkal, ha nem lett volna benned a hajlam. A pozitív megerősítés, az utóbb csak bizonyíték volt.
Amúgy próbáltad már lánnyal? Velük miért nem volt jó? Nem lehet, hogy van valami szociális viszolygásod a lányok miatt? (pl sz.r anyakép)
4/10 anonim 

válasza:

Aki fiú létére fiúkhoz vonzódik és ez már kiderült akkor is, mikor első élményeit velük szerezte, az szerintem több, mint bi...
5/10 A kérdező kommentje:
Már bocs, de első élmény lehet közös maszti is :P
Ami nem is oly ritka....
2011. aug. 8. 11:54
6/10 anonim 

válasza:

Hát szerintem normális hetero pasi nem csinál ilyet. :S
7/10 anonim 

válasza:

"Ami nem is oly ritka...."
Dehogynem, heterok nem szokták együtt verni...
8/10 A kérdező kommentje:
Aha! Az osztálytársaimmal 12en együtt vertük. Akkor mind meleg? Mert a felének már gyereke és felesége van. Akkor hogy is van ez? Kamasz korban igenis megesik....
2011. aug. 8. 12:14
9/10 anonim 

válasza:

Nem mind meleg. De amíg ők csajokra(egészséges gondolatokra) verték, addig te az ő répájukra izgultál fel és arra verted... Hányinger...
10/10 anonim 

válasza:

Te jó ég...szerintem gusztustalan. Fiúk nyugtassatok meg, hogy nem megszokott együtt verni...mert most meginogtam lelkileg XD XD XD
De a kérdésre válaszolva...azt figyeld, mi izgat fel. Egy pucér cici látványa vagy egy másik pasinak a f.rka?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!