Miért vonzódik sok lány a lányos fiúkhoz?
Mert pl. divat.
(csőnaci, kivasalt szőke haj, stb)
Büszkék arra, hogy a pasijuk "MENŐ!"
Én szeretem a lányos fiúkat, nőies férfiakat is.
De én biszexuálisa vagyok, szóval én nem a divat miatt erőltettem ezt magamra és már nem is vagyok tini.
Nekem az emok (csőnadrág, vasalt haj stb) annyira nem jönnek be mert hiába lányosak kevés bennük a férfiasság.
Nekem az tetszik, ha a pasi pasi, de van benne valami extra jelent esetben a nőiesség.
Az, hogy divatoljak vele engem nem érdekel, nem másoknak akarom mutogatni, hanem én akarok vele lenni mert vonzónak találom. :D
De szerintem is sokat tett hozzá a divat... vagy egyszerűen csak azért tetszik egyeseknek, mert ez olyan más. Gondolom az újdonság varázsa miatt...
Én 10-12 évvel ezelőtt is ilyenekhez vonzódtam, akkor még nem volt divat.
Hogy miért? Mert szeretem a különleges embereket, az extrémebb öltözködést, akár sminkelhet is a pasi, nekem tetszik mert nem annyira sablon. Mondjuk nekem a nőies pasi nem a csőgatyás emoféléket jelenti. Azokból már túl sok van és unalmasak, nincs bennük semmi egyéniség.
26L
nekem mindig azok a pasik jönnek be akik olyan stílust képviselnek ami "nem divat"
talán mert jó a beszélőjékük vagy mert csak ilyen pasik mászkálnak mindenhol és nem lehet választani: melegnek tűnő pasi vagy melegnek tűnő pasi?
undorítóak
16L
Szerintem ez inkább a mostani tiniknél jellemző, idősebb korosztályban nem látok annyira nőies férfit, elvétve persze akad.
Nekem a művelt fiúk jönnek be, de abból meg keveset találok...
a fiatal lányok barátnak olyat keresnek, aki hasonlít rájuk
kicsit olyan, mintha lenne még egy barátnőjük...legalábbis ezt szeretnék....aztán később kiderül, hogy a fiú szexelni akar...hoppá:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!