Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak mennyire hajlamosak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mennyire hajlamosak megcsalni a társukat?

Figyelt kérdés

Azaz...

Szerinted mi hozná ki belőled, hogy elveszítsd a fejed?

A kérdés összetett:

- Szerinted mi hozná ki belőled, hogy elveszítsd a fejed?

- Képes lennél másokkal flörtölni, megcsalni, egy éjszakás kalandokba belemenni a barátnőd / feleséged mellett?

Tegyétek félre az álszentséget, őszintén gondoljátok át és úgy válaszoljatok.

2011. aug. 8. 01:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Hát én míg volt párom, ha láttam , hogy egy lány akar valamit (többnyire egyértelmű volt), akkor nem tudtam jobbat sokszor elég bunkónak kellett lennem, és lelkiismeret furdalásom volt emiatt, de jobb lett volna mintha megcsalok valakit. Így is az egész kapcsolatom a lelki terrorról szólt, azért is lett vége :(
2011. aug. 8. 10:12
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
De abban biztos vagyok, hogy nőnek, és ffinak is szüksége van rá, hogy lássa még kell a másik nemnek, nemcsak a párjának. Ehhez elég egy-két mondat, utána stop, és kis öröm, hogy még jó pasi/nő vagyok... :)
2011. aug. 8. 10:14
 23/23 anonim ***** válasza:

Régen passzoltam a kínálkozó alkalmakat és csak megfigyelőként beszélgettem a csajokkal. Olyan volt mint amikor Schumi visszament tanácsadónak és csak néznie kellett azt amit addig csinált is, és sajnos ahogy őt sem az akkori felállás, engem sem elégített ki maradéktalanul az a helyzet. Úgy éreztem mintha nekem már meszeltek volna ezen a téren, és sajnos a kapcsolat amiben vagyok eléggé sok kívánnivalót hagy magaután, és bár hivatalosan a "dolgozunk a problémákon" szolgen fut, gyakorlatilag állóvíz az egész megújulási folyamat és semmi nem történik azt leszámítva hogy naponta sütik ki a retinámat a formás feszes tinicsajok eszméletlen körvonalai.

Valami van még a jelenlegi kapcsolatomban amit értékelek, de ez olyan mint amikor egy szekrénnyi százfunkciós gépen már csak a szkennelés fut és arra használod, de már van egy új és kis helyet igénylő nyomtatód, egy laminálód, és egy külön faxod is. Hülye hasonlat de remélem érthető.

Régen álmomban egy korábbi csajommal megcsaltam őt, és bár őrülten kívántam és nem tudtam leállítani hogy álmomban beleüljön a farkamban borzalmas lelkiismeretfurdalásom volt. Most viszont én magam keresem a pótlást kicsiben és nagyon titokban, mert a fiatal éveim jó része már kiment az ablakon, de nem fogom magamat élve eltemetni senki kedvéért sem.

Egy kapcsolat olyan mint egy szerződés! Ha az egyik fél nem tartja magát a szerződésben vállalt kötelezettségeknek megfelelően és nem teljesít akkor a másik fél jogosultnak érzi magát más alvállalkozót keresni aki az adott hiányosságokat pótolja.

Szeretem őt de kicsit haragszok is rá, belefáradtam és belefásultam. Már nem cseszegetem azzal hogy ezt meg ezt szeretném és jöjjön végre már és bizonyítsa azt amiről fogadkozik, csak szépen elkönyveltem hogy van ami nem fog változni, nekem meg ennem kell mert éhes vagyok!

A macskád is megérti hogy sokáig dolgozol és hogy nem akarsz idegent beengedni a lakásodba hogy őt etesse, de te hulla fáradt vagy akkor is amikor hazamész. Tényleg nagyon megértő minden kisállat és nem azért döglenek éhen és szomjan mert ne értenék meg!!!! Hanem azért van amit nem lehet szavakkal és ígéretekkel egy határon túl elintézni bármennyire is szeretnénk!

2011. aug. 9. 22:27
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!