Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A férfiak mennyire hajlamosak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mennyire hajlamosak megcsalni a társukat?

Figyelt kérdés

Azaz...

Szerinted mi hozná ki belőled, hogy elveszítsd a fejed?

A kérdés összetett:

- Szerinted mi hozná ki belőled, hogy elveszítsd a fejed?

- Képes lennél másokkal flörtölni, megcsalni, egy éjszakás kalandokba belemenni a barátnőd / feleséged mellett?

Tegyétek félre az álszentséget, őszintén gondoljátok át és úgy válaszoljatok.

2011. aug. 8. 01:31
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Hát igen, ez nem fórum hanem kérdező oldal ahol az ember okosabb akar lenni és nem vitázni. Éppenséggel más véleményére sem vagyok kíváncsi ha az eltér a kérdésemtől, és ezzel szerintem mindenki így van.

Viszlát.

2011. aug. 8. 02:07
 12/23 anonim ***** válasza:
45%

A válasz írója 38%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 01:55

kértek 1 őszinte álszentség nélküli választ én leírtam

lehet h szánalmas vagyok de abban a kapcsolatban nem voltam boldog csak így ez van

ha olyan lány van velem aki minden téren megfelel valószínűleg nem hiányzott volna a változatosság

2011. aug. 8. 02:07
 13/23 A kérdező kommentje:

A megcsalós fiútól kérdezném, hogy rákellett téged venni a szexre vagy teljesen magadtól is belementél?

Ha nem, akkor mi kellett ahhoz, hogy így cselekedj.

2011. aug. 8. 02:12
 14/23 anonim ***** válasza:
48%

először rá kellett engem venni nagyon nem akartam bele menni sőt mikor megtörtént olyan lelki ismeret furdalásom volt h azt be is vallottam páromnak megbocsátott

de utána már valamiért másképp gondolkoztam és én kerestem

barátnőm soha nem akart bulizni viszont én mentem pár haverrel és amikor alakult valami én kihasználtam az alkalmat

2011. aug. 8. 02:23
 15/23 anonim ***** válasza:
0%
De a férfiak 100% megcsalja az első 2 percben a párját.Ezért lányok mehettek lezbinek.Csoki!
2011. aug. 8. 03:14
 16/23 anonim ***** válasza:
itt ez a sok álszent suttyó,ha ennek csak a fele ilyen,akkor......már az is sok.
2011. aug. 8. 07:03
 17/23 anonim ***** válasza:
Ha nem kapok enni akkor éhes maradok, és keresek magamnak olyan helyet ahol adnak enni, a sajnálkozást meg felteszem a pocra. Van egy idő ami után már nehéz megértőnek lenni!!!!
2011. aug. 8. 07:06
 18/23 pofon ***** válasza:
100%
Nem kell általánosítani,gondolok itt 03.14re,gondold át te is a kérdésed kérdező és rájöhetsz hogy ez teljesen csakis az adott személytől függ,hogy meg fog csalni vagy nem.Ameddig volt arátnőm,addig eszembe se jutott,hogy más lány után nézzek,na azóta se,mert valahogy nem hiányzik hogy legyen barátnőm,se a kaland,de ez mind embertípusoktól függ-én ilyen vagyok,nem csalok
2011. aug. 8. 07:25
 19/23 anonim ***** válasza:
Általában az alkohol az, ami jellemzően rávezeti a fiúkat a félrelépésre. Vagy erős drogok hatása, vagy bánat, vagy egy olyan lány, akit világ életében meg akart szerezni és most összejött neki.
2011. aug. 8. 07:50
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha szeretnék egy lányt, előbb ütném ki magam teljesen, mint h megcsaljam.
2011. aug. 8. 08:41
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!