Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelmesek vagyunk, de a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesek vagyunk, de a szex elég érdekes (barátnőmnek sok az orgazmusa, én meg lehet impotens vagyok. Mit tegyek, kb mi a helyzetem, amit leírtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon gyanakvó kérdéssel fordulok hozzátok... 22/F vagyok, végre megtaláltam életem szerelmét egy velem egyidős, normális lány személyében. Már 1 éve tartott a kapcsolatunk, mikor eljutottunk kb 1 hónapja oda hogy szeretkeztünk egymással. A szex azóta is ugyanolyan (amúgy jó nem ez a gond). Ami nekem furcsa volt mert ilyen sose volt:

-barátnőm azt mondja, hogy gyanúsan sokáig bírom (nem mértük le, de szerintem annyira nem sok, saccra 10 perc lehet maximum),

-akármeddig akárhogyan ingereli a nemi szervem a szájával, kezével, nem élvezek el (de jól esik, de elmenni nem tudtam, mikor már 1 órája kényeztetett...; ez mással is így volt)

-mikor meglátom, megölelem, suttogunk, rögtön áll mint a cövek, ellenben előjáték során többször lekonyxul és szar, hogy pont mikor bmnőmnem a legalkalmasabb lenne a behatolás, akkor konyul, és szájjal való ingerléskor sem nagyon akar felállni (eléggé nedvesedek fiú létemre, igaz el nem élvezek), persze behatolás után nem konyul le

-barátnőmnél az van, hogy az aktus része közben többször is érdekes dolog történik vele. Ő azt mondja, hogy orgazmusa van (ha egy lány azt mondja (ő is 22), akkor ő biztosan tudja magáról?), ilyenkor tényleg úgy viselkedik, van kb 3-6 hüvelyösszehúzódósa, jön a folyadék, meg ugye nagyon megszorít és átölel olyankor. Szerintem is orgazmus, csak nem tudom elhinni hogy vele ez egy aktus során akár 10-20-szor is megtörténik (ugyanaz, ez biztos), szóval ez lehetséges, vagy ez mi akkor?

-ezeket persze megbeszéltük, azt mondta, hogy másnál korábban nem volt, max 1-2, de a fiúk többsége csak 3-5 percig bírja

-gyanúsan szűk, szerintem kicsi a farokméretem (átmérő kb 2-3 centi lehet), de éppen hogy beférek (neki nem fáj, kitágul, habár mondta, hogy mikor nem volt szerelmes, többször is volt olyan problémája, hogy nem tudott kitágulni)

-élvezettel részemről sincs baj, habár érdekes, hogy sokszor a szájjal ingerlést felülmúlja egy-két simogatás, tekintet vagy szép szó

-többször érzem úgy, hogy orgazmusom lenne, de nem élvezek el (ez előjáték során szokott lenni)

-nem tudom mi a standard, mivel soha sem beszéltük át így a dolgokat haverokkal (ugye a ki kit kúrt meg milyen pózban volt a téma mikor fiatalabbak voltuznk, a többit meg leszartuk), de kb úgy néz ki nálunk a dolog, hogy az előjáték általában 1-1,5 óra (mindig a végén jövünk rá, hogy mennyi idő elment és arányában tudjuk, hogy mivel)

-azért itt kérdezem meg, mert elég kínos lenne barátaimat kérdeznem, mivel mindkettőnket nagyon jól ismernek, és nem igazán tudom, kivel beszéljem meg.

Na szóval be vagyok parázva, és örülnék hogy tapasztaltabbak segítenének, meg akinek volt már hasonló. Nekem nagyon gyanús, hogy velem valami impotencia-szerű gond vagy ilyesmi van. Voltam már korábban több lánnyal is együtt, csak ugye nem voltam szerelmes, nem nagyon érdekelt csak az hogy nekem legyen jó, és most viszont parázok a dolgon. MIelőtt valaki azt mondja, hogy meleg vagyok, az biztos nem, mert férfiak iránt egyáltalán nem vonzódom, viszont hölgyek iránt inkább :-)

És nagyon szépen köszönöm előre is a konstruktív válaszokat, és azt is, hogy eddig elolvastátok! :-)

2011. aug. 7. 23:14
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Viszont az tényleg elég érdekes h barátnődnek ennyiszer van orgazmusa o.O
2011. aug. 7. 23:22
 12/25 A kérdező kommentje:
korábban nem volt probléma, mondjuk nagyon komolyan vettem a sulit meg mindent, szóval a szex egy dolog volt ami kellett, komoly kapcsolat nem volt, és tipikusan ezeket a particsajokat szedtem össze, azokanak meg részegen és józanon is mindegy volt csak pénsz legyen. most meg rájöttem hogy mekkora egy szemét voltam...
2011. aug. 7. 23:24
 13/25 anonim ***** válasza:
60%
ugyan már.. 10 perc alatt 10?? sztem csak szinészkedik.. vagy olyasmire is azt mondja h orgazmus, ami nem is orgazmus....
 14/25 anonim válasza:
70%
Ha igazán szeret a barátnőd, elévezhet ennyiszer! Én a helyedben felkeresnék egy szakembert, hogy mit mondd a problémádra. Nem lehet az a gond, hogy mindig ezen parázol közbe és már csak azért is lelankad?
 15/25 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Szerintem te nagyon ráfeszülsz erre a témára és görcsölsz rajta, hogy most nem élvezel el. A barátnőd meg gyanusítgat téged, ami nem szép dolog és ráadásul növeli ezzel a problémádat. Szerintem egyszerűen lazulj el és élvezd azt, ahogy szop ne gondolkodj máson, csak arra gondolj, hogy a barátnőd mit művel veled. És tuti nem vagy impotens, mert feláll neked. Meg szerintem a teljesítmény kényszer is probléma nálad, hogy nagyon kiakarod elégíteni a barátnődet, hogy minden okés legyen és elélvezzen úgy, ahogy még soha, szerintem vedd lazán..A nők képesek multiorgazmusra, egy aktus alatt eltudnak többször is élvezni, habár szerintem elég érdekes, hogy neki ennyi van, de szerintem nem játssza meg magát csak egyszerűen nagyon élvezi a szexet. Amúgy szereted eléggé a barátnődet? Körbe vagy metélve? Miért érzed feleslegesnek azt az időt, amivel pettingeléssel töltötök el?
2011. aug. 7. 23:25
 16/25 A kérdező kommentje:
Amúgy hogy sokáig bírd arra van valami jó módszer vagy testi adottság (és öljem meg magam mert biológiai selejt vagyok? :D)
2011. aug. 7. 23:25
 17/25 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretem. Nem érzem feleslegesnek az előjátékot (sőt, én is igénylem). Abban viszont igazatok van, hogy rástresszelek (ő életem szerelme, és nem akarom elbaszni). Barátnőm nem gyanúsítgat, lehet elírtam, ő nagyon élvezi, semmi negatívot nem mondott. AZ biztos hogy nem játssza magát (érzem, meg látom). Még erre vagyok kíváncsi:

-gyanúsan szűk, szerintem kicsi a farokméretem (átmérő kb 2-3 centi lehet), de éppen hogy beférek (neki nem fáj, kitágul, habár mondta, hogy mikor nem volt szerelmes, többször is volt olyan problémája, hogy nem tudott kitágulni)

2011. aug. 7. 23:28
 18/25 anonim ***** válasza:

Szoktál maszturbálni?Ha mondjuk sokat az a baj..Ha nem maszturbálsz,akkor lehet kellene,hátha attól élvezel egy nagyot és a barátnődnek elmondod,hogy kicsit lassabban vagy erősebben kényeztessen a kezével és a szájával egyszerre.

Meg írtad,hogy 1éve jártok,de csak 1hónapja szexeltek?Vagy rosszul értem?Ha csak 1hónapja szexeltek az még elég kevés az összecsiszolódáshoz szerintem...

2011. aug. 7. 23:28
 19/25 anonim ***** válasza:
Ja és a hüvelyem én is összetudom szorítani 10percen belül 10szer,de még 100x is.Amíg nem mondja azt,hogy hagyd abba,mert meghal-szó szerint,addig tuti nincs orgazmusa!
2011. aug. 7. 23:29
 20/25 A kérdező kommentje:
Ő igen, de 1 hónapja elég sokat (majdnem minden nap). Jajj, maszturbáció... Míg nem szexeltünk, nekem nagy hiányom volt, és napi 4-5 volt (kellett is, szerettem), de mióta szexelünk nem szoktam (habár mikor megjött neki akkor megint megvolt a napi 4)
2011. aug. 7. 23:30
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!