Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Szerelmesek vagyunk, de a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmesek vagyunk, de a szex elég érdekes (barátnőmnek sok az orgazmusa, én meg lehet impotens vagyok. Mit tegyek, kb mi a helyzetem, amit leírtam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon gyanakvó kérdéssel fordulok hozzátok... 22/F vagyok, végre megtaláltam életem szerelmét egy velem egyidős, normális lány személyében. Már 1 éve tartott a kapcsolatunk, mikor eljutottunk kb 1 hónapja oda hogy szeretkeztünk egymással. A szex azóta is ugyanolyan (amúgy jó nem ez a gond). Ami nekem furcsa volt mert ilyen sose volt:

-barátnőm azt mondja, hogy gyanúsan sokáig bírom (nem mértük le, de szerintem annyira nem sok, saccra 10 perc lehet maximum),

-akármeddig akárhogyan ingereli a nemi szervem a szájával, kezével, nem élvezek el (de jól esik, de elmenni nem tudtam, mikor már 1 órája kényeztetett...; ez mással is így volt)

-mikor meglátom, megölelem, suttogunk, rögtön áll mint a cövek, ellenben előjáték során többször lekonyxul és szar, hogy pont mikor bmnőmnem a legalkalmasabb lenne a behatolás, akkor konyul, és szájjal való ingerléskor sem nagyon akar felállni (eléggé nedvesedek fiú létemre, igaz el nem élvezek), persze behatolás után nem konyul le

-barátnőmnél az van, hogy az aktus része közben többször is érdekes dolog történik vele. Ő azt mondja, hogy orgazmusa van (ha egy lány azt mondja (ő is 22), akkor ő biztosan tudja magáról?), ilyenkor tényleg úgy viselkedik, van kb 3-6 hüvelyösszehúzódósa, jön a folyadék, meg ugye nagyon megszorít és átölel olyankor. Szerintem is orgazmus, csak nem tudom elhinni hogy vele ez egy aktus során akár 10-20-szor is megtörténik (ugyanaz, ez biztos), szóval ez lehetséges, vagy ez mi akkor?

-ezeket persze megbeszéltük, azt mondta, hogy másnál korábban nem volt, max 1-2, de a fiúk többsége csak 3-5 percig bírja

-gyanúsan szűk, szerintem kicsi a farokméretem (átmérő kb 2-3 centi lehet), de éppen hogy beférek (neki nem fáj, kitágul, habár mondta, hogy mikor nem volt szerelmes, többször is volt olyan problémája, hogy nem tudott kitágulni)

-élvezettel részemről sincs baj, habár érdekes, hogy sokszor a szájjal ingerlést felülmúlja egy-két simogatás, tekintet vagy szép szó

-többször érzem úgy, hogy orgazmusom lenne, de nem élvezek el (ez előjáték során szokott lenni)

-nem tudom mi a standard, mivel soha sem beszéltük át így a dolgokat haverokkal (ugye a ki kit kúrt meg milyen pózban volt a téma mikor fiatalabbak voltuznk, a többit meg leszartuk), de kb úgy néz ki nálunk a dolog, hogy az előjáték általában 1-1,5 óra (mindig a végén jövünk rá, hogy mennyi idő elment és arányában tudjuk, hogy mivel)

-azért itt kérdezem meg, mert elég kínos lenne barátaimat kérdeznem, mivel mindkettőnket nagyon jól ismernek, és nem igazán tudom, kivel beszéljem meg.

Na szóval be vagyok parázva, és örülnék hogy tapasztaltabbak segítenének, meg akinek volt már hasonló. Nekem nagyon gyanús, hogy velem valami impotencia-szerű gond vagy ilyesmi van. Voltam már korábban több lánnyal is együtt, csak ugye nem voltam szerelmes, nem nagyon érdekelt csak az hogy nekem legyen jó, és most viszont parázok a dolgon. MIelőtt valaki azt mondja, hogy meleg vagyok, az biztos nem, mert férfiak iránt egyáltalán nem vonzódom, viszont hölgyek iránt inkább :-)

És nagyon szépen köszönöm előre is a konstruktív válaszokat, és azt is, hogy eddig elolvastátok! :-)

2011. aug. 7. 23:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
80%
a 10 perc kevés, nem sok :)
2011. aug. 7. 23:15
 2/25 A kérdező kommentje:
akkor jó ha nem sok, bnőm azt mondta , hogy korábbi pasijai nem bírták eddig. és nem baszott át, mert arra rájövök
2011. aug. 7. 23:17
 3/25 anonim ***** válasza:
60%

Ezt mióta gépelted??? O.o

amugy nem lehetsz impotens ha tudsz szexelni.....ennyi a lényeg....

2011. aug. 7. 23:17
 4/25 anonim ***** válasza:
75%
10 perc az semmi.. nem tudom h neki milyenek voltak az előző pasijai de ez alapjan nem lehettek vmi nagy számok.....
2011. aug. 7. 23:19
 5/25 A kérdező kommentje:

Értem. Akkor az a dolog izgat, hogy barátnőmnek hogy lehet 10 perc alatt 10 orgazmusa :-D Vagy akkor az mi?

-barátnőmnél az van, hogy az aktus része közben többször is érdekes dolog történik vele. Ő azt mondja, hogy orgazmusa van (ha egy lány azt mondja (ő is 22), akkor ő biztosan tudja magáról?), ilyenkor tényleg úgy viselkedik, van kb 3-6 hüvelyösszehúzódósa, jön a folyadék, meg ugye nagyon megszorít és átölel olyankor. Szerintem is orgazmus, csak nem tudom elhinni hogy vele ez egy aktus során akár 10-20-szor is megtörténik (ugyanaz, ez biztos), szóval ez lehetséges, vagy ez mi akkor?

2011. aug. 7. 23:20
 6/25 anonim ***** válasza:

Huha.. háát barátommal volt anno ilyen 'probléma'. Nálunk kb. 5 hónapig tartott, utána rendben volt minden:) Sztem nála ez azért volt, mert sosem tudta magát igazán elengedni és túl nagy volt benne a megfelelési kényszer :/ Mindig az előző barátomhoz hasonlítgatta magát, h ugyan jobb-e az ágyban, mint ő volt.. de miután biztosítottam róla h tökéletes minden, már nem volt gond:)

csak azt nem értem, h előző barátnőiddel is volt ilyen probléma?

7/25 anonim ***** válasza:
Szex közben 10 perc tényleg kevés.De mondjuk simán orális szexnél meg sok.Gondolom valahogy így van veled hogy orálisnál 10 perc.
 8/25 A kérdező kommentje:
amúgy időben akkor ha 10 perc lófasz, mennyi az ami már valami és mennyi a sok?
2011. aug. 7. 23:21
 9/25 A kérdező kommentje:
pont ez a para, hogy amikor egy óráig a szájában van a farkam, akkor se megyek el, mikor meg én vagyok benne, 10 perc kb.
2011. aug. 7. 23:21
 10/25 anonim ***** válasza:
Elég érdekes dolgokat írtál le. Ha szerelem mentes szexuális együttlét alatt semmi ilyen problémád nem volt az erekcióddal, valószínű érzelmi alapja lehet ennek a "problémának". Lehet, azt szeretnéd, hogy a barátnődnek nagyon jó legyen és bestresszelsz. A legjobb az lenne, hogy előjáték után is csókolgasson, suttogjon a füledbe (csináljon olyan dolgokat amitől erekciód lesz) miközben beteszed. amugy szerintem nem ártana elmenni vele egy orvoshoz. lehet hogy kicsit ciki, de az orvos azért orvos hogy segítsen. hidd el, nem égő, sok ilyen ember van.
2011. aug. 7. 23:22
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!