Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire vagy könnyűvérű?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy könnyűvérű? (csajok)

Figyelt kérdés
Elmondhatod nyugodtan, úgysem derül ki hogy ki írja:)
2011. aug. 7. 22:18
1 2 3
 21/21 anonim válasza:
hát fogalmazzunk úgy hogy akad aki leribancoz és hogyha kivülről láttam volna magam én is ugyanezt tettem volna .. de ha egy kicsit is ismernének akik leribancoznak látnák hogy én is kb olyan vagyok mint az egyik előttem szóló lány hogy könnyűvérű vagyok azokkal akik kihozzák belőlem illetve nagyon bejönnek külsőre de vannak olyan fiúk akikkel hosszabb kapcsolatot tervezek nem feküdnék le velük vagy 2-3 hónapig(jelzem nem vagyok már szűz) mert ilyen vagyok lehet valaki bolondnak tart hogy mi különbség van fiú és fiú között meg ha egyszer megteszi megteszi máskor is de nem :) volt egy parás helyzet amikor majdnem teherbe estem igen egy ilyen egyészakás kapcsolatból de ma már másképp van minden megfogadtam megis tartom várok arra hogy majd jön egy komoly kapcsolat és majd akkor jöhet a szex mindent átértékeltem azután a terhességi teszt után(negatív) aki ma már megakar kapni sokat kell dolgoznia érte :)17L
2011. aug. 10. 15:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!