Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mennyire vagy könnyűvérű?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagy könnyűvérű? (csajok)

Figyelt kérdés
Elmondhatod nyugodtan, úgysem derül ki hogy ki írja:)
2011. aug. 7. 22:18
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
66%
Nem minden lány nehezen kapható, de most nem ők válaszoltak, hanem mi. Szerintem sokan még maguknak sem igazán vallják be, ha igen.
2011. aug. 7. 22:47
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Már igazat sem lehet mondani, mert rögtön hazudgál mindenki? Nesze neked válasz. Úgysem hiszitek.
2011. aug. 7. 22:55
 13/21 anonim ***** válasza:
Én nehezen adom magam. Ha hímnemű emlős jön felém rögtön szétkúra*ratom vele magam hátha jó lesz. Aztán meg ha mégsem legalább örömet okoztam.
2011. aug. 7. 22:58
 14/21 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ milyen a pasi ha nagyon bejön meg minden és olyan állapotban vagyok ..van bennem egy kis pia menyiség akkor elég könnyüvérű tudok lenni :) bár nem azt jelenti,hogy ribanc.. :D
2011. aug. 7. 23:01
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem vagyok könnyűvérű, nem is leszek, egy nőnek legyen tartása.
2011. aug. 7. 23:05
 16/21 anonim ***** válasza:
53%

Mi könnyen ribancozgatják a saját nemüket a nők:D Érdekes,itt mindenki nehezen kapható,a valóság mégis gyökeresen mást mutat..

Én lány vagyok,sokáig hittem a mesékbe,a nagy szerelembe, a véget nem érő lávsztorikba..Aztán csalódás, csalódás után,fordítottam a helyzeten..Én kezdtem kihasználni a pasikat,mikor kezdtem érezni valamit iránta,dobtam..Persze rendes kapcsolatok voltak ezek,szexel mindennel..Nem vártam hónapokat a szexel,mert féltem,hogy beleszeretek,hogy gusztustalanul fejezzem ki magam,csak a szexért voltam velük.Nem mintha nem bírtam volna szex nélkül,de tetszett a helyzet,hogy akkor volt szex amikor én akartam,és akkor dobtam amikor én akartam..Tehát ilyen "többéjszakás" kapcsolataim voltak..Hajtott a vágy,fűtött a vérem,meguntam,hogy szakitásunk után is keresnek (még azok is akikkel szex se volt mert időközbe rájöttem még se kell:D)volt egyéjszakásom is..Nem vagyok rá büszke,nem hangoztatom,de akkor tetszett a helyzet..Mindig igényes férfival voltam,soha nem a disco mögött történt a sztori..Tehát volt időszak,amikor nagyon is az voltam..Nem volt elég egy jó szó, vagy egy feles a szexhez,de volt ilyen időszakom..

Aztán most..Igazi kapcsolatba vagyok,szépen alakul minden.Tök más,mint az eddigi rendes/kihasználásra ment exeim..Kicsit átérékeltem mindent,most úgy érzem elég volt a kalandokból.Nem bánok semmit,sok tapasztalatot szereztem,de már nem kéne az az élet.:-)

2011. aug. 8. 01:13
 17/21 A kérdező kommentje:
utolsó: wow végre egy őszinte lány! sok szerencsét a kapcsolatodhoz.
2011. aug. 8. 01:49
 18/21 anonim ***** válasza:
69%

Mert, aki nem egy ribanc, hanem normális lány, az már hazudik?

Ja grat a kérdezőnek, büszke lehet magára...... Inkább szánalmas...

2011. aug. 8. 02:20
 19/21 anonim ***** válasza:
53%
Ha nem tetszik egy fiú (külsőre), akkor bizony meg kell küzdenie értem, a belső tulajdonságival kell megfognia, ami nyilván azért időbe telik. De ha valaki bejön külsőre, akkor azzal bármit megteszek, amit csak akar, akár első nap lefekszem vele. Élvezni kell az életet nem?(: És lehet most ribancozni, de legalább őszinte voltam.
2011. aug. 8. 12:51
 20/21 anonim ***** válasza:
53%
köszi:-) rámférne:-)
2011. aug. 8. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!