Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagy könnyűvérű? (csajok)
Mi könnyen ribancozgatják a saját nemüket a nők:D Érdekes,itt mindenki nehezen kapható,a valóság mégis gyökeresen mást mutat..
Én lány vagyok,sokáig hittem a mesékbe,a nagy szerelembe, a véget nem érő lávsztorikba..Aztán csalódás, csalódás után,fordítottam a helyzeten..Én kezdtem kihasználni a pasikat,mikor kezdtem érezni valamit iránta,dobtam..Persze rendes kapcsolatok voltak ezek,szexel mindennel..Nem vártam hónapokat a szexel,mert féltem,hogy beleszeretek,hogy gusztustalanul fejezzem ki magam,csak a szexért voltam velük.Nem mintha nem bírtam volna szex nélkül,de tetszett a helyzet,hogy akkor volt szex amikor én akartam,és akkor dobtam amikor én akartam..Tehát ilyen "többéjszakás" kapcsolataim voltak..Hajtott a vágy,fűtött a vérem,meguntam,hogy szakitásunk után is keresnek (még azok is akikkel szex se volt mert időközbe rájöttem még se kell:D)volt egyéjszakásom is..Nem vagyok rá büszke,nem hangoztatom,de akkor tetszett a helyzet..Mindig igényes férfival voltam,soha nem a disco mögött történt a sztori..Tehát volt időszak,amikor nagyon is az voltam..Nem volt elég egy jó szó, vagy egy feles a szexhez,de volt ilyen időszakom..
Aztán most..Igazi kapcsolatba vagyok,szépen alakul minden.Tök más,mint az eddigi rendes/kihasználásra ment exeim..Kicsit átérékeltem mindent,most úgy érzem elég volt a kalandokból.Nem bánok semmit,sok tapasztalatot szereztem,de már nem kéne az az élet.:-)
Mert, aki nem egy ribanc, hanem normális lány, az már hazudik?
Ja grat a kérdezőnek, büszke lehet magára...... Inkább szánalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!